Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Enzo_0 asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 00:05 Temat postu: Misja "Key to her Heart" + mod Hot Coffe |
|
|
Mam bardzo duzy problem. Mianowicie: na początku gry zainstalowałem sobie moda HotCoffe, pobawiłem sie nim troche i juz potem sie nie umawialem z laskami. Dopiero w Las Venturas pojawił sie kłopot. W misji "Key to her heart" (misje dla Wooziego), na samym jej koncu trzeba przeleciec krupierke Millie. Dowiedziałem sie ze bez moda HotCoffe misja konczy sie w momencie wejscia do jej domu. A z modem trzeba ją zaspokajać klepiąc ją po tyłku. I tu dochodze do sedna sprawy: nie mam pojęcia co zrobić żeby przejsc ta minigierke i zaliczyc misje. Na gorze pisze "Press shift when the power bar is full". Robie tak i nic sie nie dzieje, a jej podniecenie spada. Czy ktos wie jak sobie z tym poradzić? W razie potrzeby moge przesłać save'a. _________________ Za dużo masła w diecie tyrana - 48 stron
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 08:51 Temat postu: |
|
|
tez mam z tym ploblem :)ale odinstalowalem hot coffe i bylo latwiej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 22.07.2005 08:58 Temat postu: |
|
|
Ha ha ha widzicie zainstlowaliście mod to teraz popracujcie z Milie haha Do roboty _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 22.07.2005 11:56 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | Ha ha ha widzicie zainstlowaliście mod to teraz popracujcie z Milie haha Do roboty | Ale ty jesteś debil. Nie rozumiesz że przez mod Hot Coffee nie da się zaspokoić Millie (mówię o przypadku autora topicu)? _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 22.07.2005 12:01 Temat postu: |
|
|
zachciało wam sie takich modów instalować to teraz macie,ale tak na serio lepiej odinstalować ten mod,ja tak zrobiłem |
|
Powrót do góry |
|
|
Enzo_0 asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 15:03 Temat postu: |
|
|
Odinstalowałem moda i juz wszystko jest ok. Przeszedłem tą misję, więc temat można zamknąć. Niech będzie on przestrogą dla używających moda HotCoffe. _________________ Za dużo masła w diecie tyrana - 48 stron
|
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 15:08 Temat postu: |
|
|
ludzie ale wy macie problemy _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 22.07.2005 21:31 Temat postu: |
|
|
daj ten save, tylko nie baw mi sie z wysylaniem na maila :ROLL: wyslij na rapidshare.de i wklej tu link do pliku |
|
Powrót do góry |
|
|
|