Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marcin asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 15:25 Temat postu: mam problem z misją STOWAWAY |
|
|
prosze o pomoc chodzi o tą misję gdzie trzeba wjechać motorem do samolotu kto mógłby mi ją zrobić podajcie emaila a ja wyslę seywa prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 08.07.2005 16:52 Temat postu: |
|
|
bim2@op.pl _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 17:25 Temat postu: |
|
|
już wysyłam zrób mi to jeszcze dziś prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 21:17 Temat postu: |
|
|
strasznie długo się nad nią męczyłem ale znam klucz do rozwiązanie tej zagatki czyli jak wygrac misję. otóż musisz osrazu wjechac pomiędzy te 2 samochody a potem trzymać się jak najbliżej wypadających beczek (niewazne czy le lewej, czy po prawej strone). dziwne jest to ,że gdy jedziesz prosto nie skręcając nigdy nie będziesz na wysokości samolotu chociaż jedziesz po linii prostej cały czas ,a tak powinno być szybciej niż za skrętem. mi przynajmniej tak się zdawało , w ten sposób niemogłem ani razu dogonić samolotu nawet bez skręcania na końcu zeby do niego wjechać. to na tyle z teorii. _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 21:26 Temat postu: |
|
|
lol... juz tyle sposobow ludzie podawali, to i ja podam, za trzecim razem przeszedlem, bo... jechalem obok samochodow, ale... na tylnym kole to daje przyspieszenie. Kiedy przejezdzasz kolo aut daj na tylne kolo i rob wheelie, az bedziesz jechal szybciej niz samolot (jedz caly czas KOLO niego, nie za nim, nie wpadaj na beczki), po chwili go dogonisz, wroc na oba kola i poczekaj na bezpieczny moment (po wypadnieciu beczek) i wjezdzaj na poklad _________________
Ktoś, gdzieś napisał: | Fajnie się w SA nawala policjantów gumowym penisem. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|