Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 17:01 Temat postu: End Of The Line |
|
|
Misja nie jest taka trudna ale niemoge jej przejsc. Jest tak: przechodze ten budynek zabijam Big S w tedy wychodze z plonacego budynku w ciagu 7 minut i do tego momentu jest proste ale w tedy trzeba zlapac ta strasz pozarna jusz od 3 dni ciagle ta strarz pozarna mi ucieka poprostu nieumiem jej zlapac a niechce mi sie jusz robic tej dlugiej misji i w koncu ciagle za kazdym razem gubic samochud strazacki jest jakis skrut tak zeby jakos latwiej ja dogonic bo jeszcze ani razu niedojechalem za nia az do portu _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 15.07.2005 17:10 Temat postu: |
|
|
Ee.. lol? Ja jak schrzaniłem z łapaniem Tenpenny'ego poszedłem jeszcze raz do Sweeta po misję i miałem już fragment gdzie Sweet czepia się drabinki. Po prostu przejdź jeszcze raz wszystko i jak nie uda Ci się go dogonić nie wczytuj od nowa gry. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 17:14 Temat postu: |
|
|
Racja ja też tak miałem ja sie długo męczyłem z tą misją _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Rick90 asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 18:56 Temat postu: |
|
|
jak jedziesz za strażą to się jej trzymaj nie za blisko dopiero w momencie jak jedziecie na ulicy przy plaży(tam gdzie było terytorium vagosów) trzymaj się pojazdu i sweet ci na maskę skoczy |
|
Powrót do góry |
|
|
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 19:10 Temat postu: |
|
|
wielkie dzieki przeszlem zajefajnie tak przejsc sa
_________________ Heehee |
|