Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WAJO1991 asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 14:52 Temat postu: Garage editor |
|
|
Mam problem z programem garage editor jak chce sprowadzic jakis woz to wychodze z domu minimalizuje gre i np wlaczam swat van i klikam apply i gdy podochdze do garazu by go otworzyc gra sie wylacza pomozcie plz z gory thx |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 15:18 Temat postu: |
|
|
juz pare osob tak mialo... a jakiego dokladnie uzywasz? jest pare wersji ja uzywam tego http://www.gtanetwork.it/zone/pafiledb.php?action=file&id=3835 tak konsolka jest ciut skomplikwana ale dziala bez problemu _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 15.07.2005 17:07 Temat postu: |
|
|
Remington A jak to uruchomić, bo niekumaty jestem? _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 19:53 Temat postu: |
|
|
Konsolke? wpierw wlaczasz gre, potem normalnie ja odpalasz i ustawiasz sobie co chcesz taka sama konsolka byla do GTA3 wazne jest to by wypakowac wszysto do jednego folderu bo to sie opiera na tych 3 plikach _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 16.07.2005 09:10 Temat postu: |
|
|
kurcze mi chodzi bez problemu odpalam normalnie z ikony i śmiga... moze sciagnij jeszcze raz bo jakies bledy poszly _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
|