Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BiG L asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 08:48 Temat postu: czolg |
|
|
Ostatnio ukrdlem czolg z bazy wojskowej i jak wlozylem go do hangaru na lotnisku po zapisaniu gry znikna.
Jak mozna zrobic zeby czolg zostal w garazu? |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 10:42 Temat postu: |
|
|
wywalic cos innego z garażu pewnie masz przeładowany
Ewentualnie użyj edytora garaży _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 07.07.2005 12:15 Temat postu: |
|
|
Ja włożyłem i zapisałem a czołg nadal tam był! |
|
Powrót do góry |
|
|
sanshinron asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 12:54 Temat postu: |
|
|
Mi tez zostal po zapisaniu zostal w garazu, moze dajesz go do garazu dla samolotow?? _________________ To be a man you have to beat a man...
http://www2.TheCrims.com/?rid=145972 |
|
Powrót do góry |
|
|
BiG L asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 13:48 Temat postu: |
|
|
No tak wlozylem go do hangaru na tym lotnisku za 80000$. A to cos zmienia? Bo w tym hangarze mam samolot, 2 motocykle i bulleta. I jakos mi sie zapisuja. Zreszta jak nie ma miejsca w garazu to wyskakuje wiadomosc, ze tam juz nie mozna wiecej pojazdow wlozyc. A czy u was tez czasami nie ma tego mysliwca bo przeszedlem taka misje i wyskoczyla mi wiadomosc, ze juz tam bedzie zawsze a czasami go nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 13:59 Temat postu: |
|
|
no jasne masz przeładowany, garaz sie otworzy ale pojazd zniknie, to nie ma znaczenia ze to garaz dla samolotow ja w nim mam Nevade, Roadtraina+cysterna, i właśnie czołg... ja jak wprowadziłem jeszcze Tankera+cysterna to mi właśnie przyczepa znikła. Czasem pokazuje sie info ze jest pełny ale częściej normalnie się otwiera... kolejny bug
U mnie Hydra jest prawie zawsze tylko mam irytujacy problem ze spawnowaniem Huntera i Leviathana, bo nigdy nie pojawily sie obok siebie tylko jeden albo drugi a przeciez kazdy ma swoje stanowisko... _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
r0AChhc asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 14:03 Temat postu: |
|
|
wlasnie to jest glupie durne beznadziejne w GTA SAN ANDREAS - tylko 4 auta mozna wlozyc do takiego olbrzymiego hangaru ,durne
Remington odezwij sie na gg mam pare spraw:) _________________ YEAH 100% gry i wszystkie low ridery w garazach )))) |
|
Powrót do góry |
|
|
BiG L asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 17:06 Temat postu: |
|
|
Aha dzieki za pomoc. |
|
Powrót do góry |