Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
O.G. Loco asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 14:21 Temat postu: Denise |
|
|
Chodzi mi czy z dziewczyną z misji "Burning Desire" Denise można drugi raz się spotykać |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 06.07.2005 17:16 Temat postu: |
|
|
jasne ze mozna, a co wiecej nawet trzeba spodkasz ja dokladnie tam, gdzie ja odwiozles, na mapce w tym miejscu masz od tego momentu serce _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 18:32 Temat postu: |
|
|
nawet sa nagrody za spotkania info z gta.pl:
Denise będzie Twoją pierwszą dziewczyną i zdecydowanie najłatwiejszą do uszczęśliwienia. Poznasz ją w misji "Burning Desire", w której uratujesz ją z płonącego domu. Nie zważa specjalnie na Twój wygląd, więc nie ma znaczenia czy będziesz gruby, chudy, umięśniony czy nie - po prostu będzie Twoją dziewczyną w związku z powiązaniem z fabułą gry. Mieszka bardzo bliziutko Twojego domu rodzinnego. Spotkasz ją tam w godzinach od 0:00 do 6:00 a także od 16:00 do północy. Lubi swoją dzielnicę, więc weź to pod uwagę, gdy będziecie gdzieś razem jechać. W zasadzie, możesz jechać tak wolno jak tylko chcesz, i tak zawsze będzie zadowolona. Gdy Twój poziom znajomości osiągnie 50% - dostaniesz kluczyki do jej Hustlera, gdy natomiast zdobędziesz 100% - dostaniesz specjalne ubranie - Pimp Suit. _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 06.07.2005 19:53 Temat postu: |
|
|
Remington napisał: | gdy natomiast zdobędziesz 100% - dostaniesz specjalne ubranie - Pimp Suit. |
Pimp Suit jest to cos takiego jak ubranie alfonsa, a dokladniej jest to taki niebiesko-zielony garnitur _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
O.G. Loco asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 06:21 Temat postu: |
|
|
Chodzi o to że jak mnie rzuciła to czy po ukończeniu gry będe mógł jeszcze raz sie z nią spotykać |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 08:39 Temat postu: |
|
|
rzuciła ja ją mialem przez cala gre moze wroci mam 100% i bez problemu moge sie z nia spotykac _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
|