Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marceliszpak asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 20:17 Temat postu: Problem ze szkola jazdy. |
|
|
Witam, moj problem dotyczy szkoly jazdy, nie wiem czy poprzestawialem cos na klawiaturze, czy moze jest jakis inny powod, ale nie moge wykonac kursu w szkole jazdy samochodem i motorem. Przy pierwszym zadaniu trzeba wykonac obrot o 360 stopni wiadomo, na ekranie pisze: "trzymac W i S" co powoduje palenie gum, ale to nie wystarcza, w momencie gdy naciskam skret w prawo czyli w moim przypadku "klawisz D" samochod jak i motor sie nie obraca ? Probowalwm jusz wszystkich klawiszy i nie da rady, na padzie nalezy trzymac rownoczesnie hamulec i gaz, poruszac lewą gałka analogowa w prawo i po klopocie, a jak jest na klawiaturze >
Prosze o pomoc i z gory dziekuje, pozdro 4 all. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 20:28 Temat postu: |
|
|
Przytrzymaj w i s jednoczesnie,a potem strzalka w lewo lub prawo,nie a lub d. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
Marceliszpak asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 22:00 Temat postu: Niestety to nie wystarczy |
|
|
W misji z bujaniem w rytm muzy samochodem potrzebne byly klawisze z klawiatury numerycznej, a ze gram na laptopie i takowej nie posiadam, tzn. posiadam ale w polaczeniu z klawiszem funkcyjnym, co strasznie utrudnialo mi poruszanie sie, przestawilem klawisze potrzebne w tamtej misji z numerycznych wlasnie na strzalki i teraz trzymajac W i S i strzalke w prawo poprostu obraca mi sie kamera wokol mnie i tyle, a reszta strzalek wogule nie reaguje, moze rozwiazaniem bylo by gdyby jakis dobry czlowiek powiedzial mi jakie klawisze w opcjach ustawienia klawiatury sa potrebne (oprocz W i S ), czyli co mam przypisac pod strzalki. Sam juz nie wiem czy to ptrzez to, poprostu masakra, z gory sorki za zawracanie gitary. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|