Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
matimm asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 23:34 Temat postu: san andreas ver.polish |
|
|
mam filmik 30 sekundowy filmik dla zainteresowanych obejrzeniem intra z san andreas po polsku. taki krotki bo niemam pelnej wersji programu fraps tylko demo z limitem 30 sekundowym
ostatnio bawilem sie w polozizacje ale chyba se odpuszcze bo samemu z rok trzeba to wszyatko tlumaczyc. narazie przetlumaczlem ostatnia misje u Zero bo w nia wlasnie gralem , misje zlodziejskie , misje medyka i intro1 czytli pierwszy filmik pierwsza misje i czesc glownego watku.
Ostatnio zmieniony przez matimm dnia 02.07.2005 22:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 08:07 Temat postu: |
|
|
kontynułuj polonizacje nawet jesli zrobisz polowe to inni pod twoja zgoda dokoncza i bedziesz popularny a dasz na serwer tego fima a tak pozatym witam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 02.07.2005 10:41 Temat postu: |
|
|
hmm.... Ja także chciałem zrobić spolszczenie, ale za dużo tego jak na jedną osobę! Opublikowałem nawet 2 screeny
Mam do Ciebie jedną rade! Pisz z sensem i nie wrzucaj tekstów do jakiegoś programu, który tłumaczy teksty (np. English Translator) |
|
Powrót do góry |
|
|
WACEK asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 11:40 Temat postu: |
|
|
jak z tego sciagac O_o? klikam download free pokazuje sie nastepna strona i nic sie nie dzieje
Cytat: | You have requested 34104 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately.
This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy.
In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit.
Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access!
|
o co w tym dokladnie chodzi? mam poczekac godzine czy co? |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 12:08 Temat postu: |
|
|
"Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access!"
Pisze by poczekać godzinę lub zdobyć (wykupić?) konto premiowane....
radze poczekać _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 12:19 Temat postu: |
|
|
macie poczekac 20 sekund i bedzie link do sciagniecia a nie zadna godzina _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 13:35 Temat postu: |
|
|
na dole macie przecoiez napisane ile trzeba sekund jeszcze czekac. Potem klikacie link ktory sie pojawi i sciaga sie.
chyba przetlumacze narazie misje dodatkowe takie jak taksowkarz policjant itd. a potem sie zobaczy co dalej, wszystko zalezy ile bede mial czasu.
Teraz mam po polsku: silownie, misje zlodziejskie, misje medyka, intro1 czyli pare pierwszych misji i intro , ostatnia misje u Zeor New Model Army. _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 17:24 Temat postu: |
|
|
moglbym ci martiim pomoc w robieniu spolszczenia ale musialbys mnie nauczyc to robic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 21:57 Temat postu: |
|
|
spoko , sciagasz programik sagxtedit otwierasz plik american.gxt i tam masz wszystkie dialogi i teksty z san andreas. sa poukladane kategoriami. poprostu zamieniasz angielski tekst na polski i zapisujesz. na wszelki wypadek zachowaj tylko oryginalna wersje tego pliku jakbys wolal grac w angielska wersje.
ps. niewiem tylko jak potem efekty naszej pracy polaczyc. recznie kopiowac te linijki czy jak? potem nad tym pomysle
2ps. we wtorek wyjerzdzam na tydzien wiec nie byede mogl nad tym pracowac. _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 03.07.2005 07:57 Temat postu: |
|
|
ale nie ma takiego program saxedit czy jakos tak :(podaj linka albo strone do sciagniecia tego programu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Instant asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 03.07.2005 11:53 Temat postu: |
|
|
uprzedzam jednak ,ze zaduzo tam jest tekstu do tlumaczenia nawet dla kilku osob. polonizacje pewnie za jakis miesiac wyda dobrany sklad kilkunastu osob ale mozemy sie w to pobawic. _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
|