Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 27.12.2004 17:54 Temat postu: Grand Theft Auto 4... |
|
|
Hm... Jak doczytałem się na gtasanan.com, Rockstar zarezerwowało sobie 2 witryny na temat tej właśnie gry: GrandTheftAuto4.com oraz GTA4.com ... Data premiery to Październik 2006... A więc, czego oczkeujecie po tej właśnie grze?! Moim zdaniem R* stworzy zupełnie nową historię! Nie będzie w grze już żadnej postaci z poprzednich GTA! Obrócz tego, miejmy nadzieję, że w końcu do tryb multi oraz może pory roku?! O nowym arsenale broni i kilku innych urozmaiceniach nawet nie wspominam, bo takowe napewno będą! I co o tym sądzicie, czkeam na Wasze pomysły _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 28.12.2004 13:53 Temat postu: |
|
|
Hmmmm........... narazie nic nie wiadomo to o czym tu gdybać? _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 29.12.2004 12:00 Temat postu: |
|
|
adam: spekulujemy tylko jak pisało w jednym z ostatnich newsów: r* nie chce zrobić multi do gta nigdy! po za tym nowe gta pojawi sie najwcześniej za dwa lata 'jak komuś z teamu r* szrzeli cos szalonego do głowy' bo 'nie chcą robić całej starej gry z tylko 10% nowych pomysłów' więc na razie z gta4 nici. jednak dobrze wiedzieć ze coś sie dzieje. moze jak chłopakom z r* braknie kasy na to wykombinują gta4... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.12.2004 13:57 Temat postu: :D |
|
|
Ja mam nadzieję, że to gta4 powstanie! Ale jak R* zarezerwowało domeny? Oprócz tego słyszałem jeszcze, że akcja ma mieć miejsce gdzięś poza USA, na 90% w Europie! Co myślicie o czymś takim: GTA: Poland Nie no, oczywiście żartuje! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 29.12.2004 17:07 Temat postu: |
|
|
te serwery zostale zarezerwowane w '99, beda jeszcze istniec do 5.I.'05, jesli beda istniec dalej po tym dniu to kazdy wie co to znaczy............ |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 29.12.2004 17:15 Temat postu: |
|
|
Nie szpanuj chlopie, nie szpanuj,
[i]abstractman pochodzenie 600m. odemnie _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 08.02.2005 15:47 Temat postu: :D |
|
|
Oki, na gtasanan.net znalazłem taki fajny hm... takie fajne coś Jest to logo Grand Theft Auto 4 I powiem szczerze, że mi się podoba Ja już chcę tę grę
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 08.02.2005 20:58 Temat postu: |
|
|
napewno niebiędzie to gta poland bo w Europie jest o wiele więcej leprzych krajów nish Polska ale tak sobie mówiąc to gdyby np. akcja dzila sie załużmy w hiszpani to czy to będzie realna hiszpania lub realne miasto hiszpani czy zmyślone ? |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 08.02.2005 21:11 Temat postu: |
|
|
a czy jakiekolwiek miasto z gta istnieje?? chyba nie. tak samo będzie dalej. r* tylko się wzoruje na oryginalnych miastach. stara sie oddać ich klimat, ale nie 'kopiuje' ich...
a logo stare. ja takie zrobiłem i opublikowałem w kwietniu na GF poszukaj - o ile ci bana zdjęli _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 08.02.2005 21:46 Temat postu: :D |
|
|
Tak, sdr ma rację... Moim zdaniem jeżeli w Europie to w Londynie (reaktywacja GTA: London 1969)... Bardzo możliwe, że zobaczymy np. Big Ben'a, bo wątpię, aby panowie stworzyli całkiem nowy Londyn Choć z drugiej strony... San Andreas to stan gdzie są trzy miasta, więc jakośnie wyobrażam sobie, aby R* zmniejszyło obszar gry No nie wiem, zobaczymy jak to będzie
Cytat: | a logo stare. ja takie zrobiłem i opublikowałem w kwietniu na GF poszukaj - o ile ci bana zdjęli |
To nie jst śmieszne (Jeszcze tylko 5 miesięcy)... I nie wiedziałem, że logo jest stare... W końcu tak naprawdę to jestem całkiem nowy na scenie (gdzieś tak od września )... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 22.02.2005 17:42 Temat postu: :D |
|
|
Na początek sorki za pisanie dwóch postów pod sobą, ale chcę, aby każdy zobaczył tego nowego (posta )
A więc jak dowiedziałem się z mojej ulubionej stronki (gtathegame.net of course ), są spekulacje, iż akcja gta4 dziać ma się w Tokio! Przyznam szczerze, że ogladając ten filmik początkowy czy choćby trailer nawet na tablicę nie zwróciłem najmniejszej uwagi (zapomniałem, w którym momencie się pojawia )... Jak wiadomo R* lubi robić takie "zagadki", a może ta okaże się prawdziwa?! Powiem szczerze, że 100 razy wolę Azję niż Europę. Dlaczego? Ponieważ Stary Kontynent byłby bardzo podobny do Ameryki (najbardziej do Liberty)... Wolę obejrzeć coś nowego, inną kulture, nowe budynki... Na pewno byłoby ciekawie Tylko, że powstaje tu kolejny problem... Był biały, był murzyn to teraz czas na... żółtego! I myslę, że R* właśnie do tego zmierza... Nie chce, aby ktoś był pokrzywdzony dlatego wykorzysta w grach każdą z raz... Może to i dobrze, bo mi osobiście jest to obojętne
Co Wy o tym myślicie? Proszę o wypowiedzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 25.02.2005 08:49 Temat postu: |
|
|
skad wziąłeś ten tailer?? i apropo gdzie można znaleść mapke vicecity?? |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.02.2005 10:01 Temat postu: |
|
|
trailer jest przecież do zassania ze stronki http://rockstargames.com/sanandreas/ z działu MOVIES. nazywa się 'homecoming' czy jakoś tak [to ten u góry]
mapa VC jest na naszej stronie w dziale VC>info
lothronik: no całkiem możliwe że następne będzie a la tokyo jednak ja bym bardziej stawiał na londyn.. sam wiesz...
a może i nie... w końcu r* kiedyś pisąło że chce zrobić trylogię a london już by do niej chyba nie wchodził... poza tym nie wiem czy chciało by mi się jeździć lewą stroną _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.02.2005 16:49 Temat postu: :D |
|
|
Tak jak mówiłem... Wolę Tokyo, ponieważ te wielkie aglomeracje miejskie już trochę mi się znudziły :/ No, ale niezależnie co będzie i tak kupię A czemu nie jazda lewą stroną? Coś nowego jednak trzeba by było się przyzwyczaić! A poza tym to nie zawsze się jedzi zgodnie z przepisami
Cytat: | skad wziąłeś ten tailer?? |
Tobie nawet nie potrzebny jest trailer, bo to samo masz w fimiku początkowym SA (weź "new game" i sam się przekonaj )...
Cytat: | i apropo gdzie można znaleść mapke vicecity?? |
maaarcelowi chodziło o tę mapkę VC, którą znaleźć można w SA... Jeżeli tak to Ci wytłumaczę... Pojedź do Angel Pine i zlokalizuj fast-food "Cluckin Bell". Obok niego stoją trzy śmietniki. W jednym z nich znajdziesz mapkę VC (nie wiem czy nie trzeba tych śmietrników najpierw przewrócić )... Aby zobaczyć mapkę musisz włączyć aparat i zajrzeć do pojemnika... Ja tgo tricku jeszcze nie spróbowałem, ale zrobię to jak przyjadę! I moze dam screena? _________________
Ostatnio zmieniony przez lothronik dnia 25.02.2005 19:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.02.2005 18:22 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothron(ik) napisał: | maaarcelowi chodziło o tę mapkę VC, którą znaleźć można w SA... |
aha _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 25.02.2005 20:43 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Tak jak mówiłem... Wolę Tokyo, ponieważ te wielkie aglomeracje miejskie już trochę mi się znudziły :/ | a to miasto to 60tysieczna wioska?
Cytat: | Tokio (jap. 東京, とうきょう, Tōkyō) to stolica Japonii. Miasto jest położone na największej z Wysp Japońskich Honsiu nad Oceanem Spokojnym (Zatoka Tokijska). Zajmuje 586 km² i liczy 7,9 mln mieszkańców; wraz z przedmieściami 11,7 mln mieszkańców (III 2001). Największe miasto świata, wraz z Jokohamą i innymi miastami nad zatoką tworzy wyjątkowy organizm przestrzenny - fragment japońskiego megalopolis skupiający około 33,75 mln mieszkańców. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.02.2005 21:41 Temat postu: |
|
|
dobra... mi by tokio nawet spasiło na następną część gta byle nie londyn! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 26.02.2005 11:14 Temat postu: błąd... |
|
|
Cytat: | a to miasto to 60tysieczna wioska? |
Eh... Troszeczkę źle to napisałem... Bardziej chodziło mi o klimat jaki tam panuje...
Zresztą mniejsza z tym Co będzie to będzie... Oby było! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 26.02.2005 13:54 Temat postu: Re: błąd... |
|
|
lothron(ik) napisał: | Co będzie to będzie... Oby było! |
i nie miało za dużych wymagań _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 15.04.2005 15:57 Temat postu: |
|
|
Trylogia miejsce miała (chronologicznie):
-Vice City
-San Andreas
-GTA 3
moim zdaniem nastepne bedzie gta tokio i oby tak bylo bo bedzie ciekawie yakuza, triada i inne japonskie mafie |
|
Powrót do góry |
|
|
|