Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 20.11.2004 18:48 Temat postu: [sa] Statystyki w San Andreas ... |
|
|
Zakładam nowy topic, ponieważ mam jeden problem z SA, a dokladniej ze statsami... Glowny watek gry juz ukonczylem, teraz przechodze na 100%, ale nie o tym chcialem mowic... Mam mianowicie jeden problemik ze statystyka "Sex appeal"... Może nie jest ona tak bardzo potrzebna, ale bez niej nie mozna 'zaprosic' pan do swojego samochodu... I wlasnie, mam ja tylko troszjke naladaowana i nie wiem co zrobic by dalej rosla, POMÓŻCIE! Z gory THX:D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 20.11.2004 20:13 Temat postu: Re: Statystyki w San Andreas ... |
|
|
lothron(ik) napisał: | Glowny watek gry juz ukonczylem, teraz przechodze na 100% |
gratuluję szybki jesteś. ile grałeś godzin dziennie??
nie wiem czy mogę ci pomóc bo w SA zagram dopiero w maju ale na moje oko to powinieneś więcej chodzić na siłownie, do fryzjera, zmieniać ciuchy, itp. po prostu zrób się na "bóstwo" będziesz sexowniejszy...
btw: to chyba temat bardziej do "helpa" _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
klausa asshole
|
Wysłany: 23.11.2004 19:29 Temat postu: |
|
|
Musisz też mieć jakąś fajną brykę. _________________ This post was automaticly generated by A.I. system called 'Jan Klausa' (a.k.a. 'klausa') in respond to the previous one.
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 23.11.2004 21:10 Temat postu: |
|
|
klausa: gratuluję - właśnie napisałeś setnego posta w historii tego forum
GTAthegame - dziękujemy! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
klausa asshole
|
Wysłany: 24.11.2004 20:02 Temat postu: |
|
|
JEEEEEEEEEEE! W nagrodę moderatora ;>. Ale conajmniej CR'a ;>. Koledze z redakcji nie dasz? Tak swoją drogą to mógłbym dołączyć ale nie wiem w jaki sposób. _________________ This post was automaticly generated by A.I. system called 'Jan Klausa' (a.k.a. 'klausa') in respond to the previous one.
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.11.2004 16:20 Temat postu: |
|
|
spoko klausa. wyślij zgłoszenie do grupy redakcja na forum. wtedy pogadamy o cr'ku itp przydałby mi się jakiś redaktor/solidny newsman. zapraszam _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|