Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wojtx asshole
|
Wysłany: 28.06.2005 16:28 Temat postu: problem z zatrudnianiem innych |
|
|
mam dziwny problem z GTA SA na PC, otóż nie moge zatrudnić swoich zielonych ziomków a już wróciłem do Los Santos i nie dawno miałem napis że moge mieć ich sześciu. Klawisze G i H jakoś nie działają, a kolesie mnie olewają albo mówią coś w stylu sp........, itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 28.06.2005 16:43 Temat postu: |
|
|
pamiętaj że te przyciski trzeba przez chwile przytrzymac... |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.06.2005 16:52 Temat postu: :D |
|
|
Heh... Najpierw w ogóle musisz nacelować w gościa (PPM), a dopiero potem nacisnąć G/H... xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 28.06.2005 17:03 Temat postu: |
|
|
właśnie! wiedziałem że o czymś zapomniałem |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 28.06.2005 17:49 Temat postu: |
|
|
tak ale on (wrucił do los santos) czyli miał już takie misje bo na początku są takie misje jeśli wrucił do los santos to musił przejsć wsie,san fierro,pustynie,las venturas i znowu jest los santos (chyba) _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
WACEK asshole
|
Wysłany: 28.06.2005 17:57 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | tak ale on (wrucił do los santos) czyli miał już takie misje bo na początku są takie misje jeśli wrucił do los santos to musił przejsć wsie,san fierro,pustynie,las venturas i znowu jest los santos (chyba) |
ty chyba jakis ulomny jestes? piszczesz mase postow bez sensu zeby tylko napisac a te 12 obok nicka to chyba Twoj wiek...
co do tematu to jak juz wczesniej mowili najpierw naceluj na goscia i potem dopiero wcisnij G |
|
Powrót do góry |
|
|
|