Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzesiek asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 14:58 Temat postu: My blog |
|
|
www.tedeka.blog.onet.pl ;-P
Jestem dopiero na etapie blogowym.
Ten blog jest troche o Gta, Linkin Park (to ma dojść dzisiaj wieczorem ;P) i o innych bzdetach xD
Nie długo szykuje się wersja 2.0.
zapraszam do oglądania ;D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 27.06.2005 15:05 Temat postu: |
|
|
wsystko ok, tylko te "arytuły" na temat gangów gdzies juz widzialem... na jakiejs stronie jest bardzo, bardzo podobne teksty na temat tych dzilaow... a tak ogolnie to w miare ok, ale proponowal bym Ci sie pouczyc bardziej html'u, a nie robic na (badz, co badz) gotowcach zrobionych przez innych... |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 27.06.2005 16:40 Temat postu: |
|
|
bloczek fajny LP też nawet lubie na gta-wiadomo powiedziułaś że narazie blok a co zamierzasz założyć strone? _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 16:52 Temat postu: |
|
|
dj_link napisał: | wsystko ok, tylko te "arytuły" na temat gangów gdzies juz widzialem... na jakiejs stronie jest bardzo, bardzo podobne teksty na temat tych dzilaow... a tak ogolnie to w miare ok, ale proponowal bym Ci sie pouczyc bardziej html'u, a nie robic na (badz, co badz) gotowcach zrobionych przez innych... |
Jak coś, to zdjęcia i opisy sam robiłem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 27.06.2005 17:04 Temat postu: |
|
|
screeny to wiem, ze robiles sam, ale przy opisach wzorowałes się na TYM artykule. Oto dowód:
TY:
Cytat: | Golfiarze
Heh, nie wiem czy to nazwać "gang" Jeżdżą wózkami golfowymi. Jeśli ich zaatakujesz, będą cię bili kijami golfowymi |
_Z:
Cytat: | Heh, golfiarze jako gang. Cóż. Może oni początkowo nie wydają się gangiem, ale spróbuj zaatakować jakiegoś golfiarza, a zobaczysz jak wszyscy inni golfiarze zaczną bić Cię kijami.. czasem uciekają, ale zdaje się, że uciekają tylo ci nieuzbrojeni. Są dosyć niebezpieczni ze swoimi stalowymi kijami. Jak się łatwo domyśleć, pełno ich przed i na polu golfowym, czasem jeźdżą Caddy'm. |
bardzo podobne te teksty, nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 19:37 Temat postu: |
|
|
Tak, trochę się wzorowałem na tym artykule _________________
|