Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 21.06.2005 22:15 Temat postu: [sa] MULTI MAP !!!!! |
|
|
Witam, chciałbym zamieścić linka do strony, któa oprócz tego ze zawera BARDZO DUŻO informacji o grze to jeszcze ma opracowaną mapkę, na której znajdziecie wszystko (odbywaa się to w bardzo wygodny sposób, popzrez zaznaczenie odpowiedniego filtra np. na bronie, samochody itp) BARDZO SERDECZNIE POLECAM ! Już nie będzie pytań w stylu, "gdzie mogę znależć ...."
BTW Pamiętajcie że czasami niektóe auta są dostępne przy lub po wykonanniu jakiejś misji (np kompletowanie aut, jak w przypadku Slamvana przy SexShopie w Los Santos, stoi tam tylko wtedy gdy kompletujemy listę samochodów na eksport) To tyle z mojej strony. Pozdrawiam
Hehe, sorry jeszcze link http://www.gtasanandreas.net/sam/
Tak, racja lothronik Jeśli był juz taki post to sora, usuńcie ten temat.
Ostatnio zmieniony przez EbonH4wK dnia 21.06.2005 23:29, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 21.06.2005 22:35 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Daj jeszcze linka, ale domyślam się, że chodzi o www.gtasanan.com ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 21.06.2005 23:33 Temat postu: .. |
|
|
sora, a tak BTW moglibyście podać www z jakimiś fajnymi MODami do GTA SA. Nie hcodiz mi o kazdy MOD jaki wyjdzie, ale takie godne polecenia, stworzone przez ludzi ktorzy wiedza co robia Byłbym wdzięczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
myszsa01 asshole
|
Wysłany: 22.06.2005 12:40 Temat postu: |
|
|
www.gta.pl jak by byly to bym sam ssał |
|
Powrót do góry |