Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 03.10.2005 16:29 Temat postu: Nasze opowiadanie |
|
|
Na wielu forach taki topick jest tworzony.. Na czym on polega? Otóż tworzymy własne opowiadanie! Ktoś zaczyna pisząc pierwszy fragment... No i tak po kolei coś wymyślacie i dopisujecie Proszę was tylko o nie pisanie wulgaryzmów itp...
Daje wam możliwość rozpoczęcia |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 03.10.2005 16:34 Temat postu: :D |
|
|
lothronik wszedł do słabo oświetlonego pokoju i zobaczył leżącą na łóżku, pół-nagą babkę ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 03.10.2005 16:36 Temat postu: |
|
|
...Lothronik położył się obok zdęmując spodnie i bluzę... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 03.10.2005 16:38 Temat postu: |
|
|
lothronik już brał się do roboty, zauważył jednak, że 'pół-naga babka' jest martwa. Poprzysiagl zemste mordercy.. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 03.10.2005 16:41 Temat postu: |
|
|
...Ale gdy policja ściągała odciski palców z ciała kobiety i zauważono na nich odciski Lothronika, był głównym podejżanym... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 03.10.2005 16:43 Temat postu: |
|
|
Więc pierwsze, co zrobił to.... Poszedł coś zjeść xE Jednak w lodówce nic nie było.. pomyślał sobie:
- To jakiś spisek na najwyższych szczeblach władzy... |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 03.10.2005 16:43 Temat postu: |
|
|
.trafił do pierdla na 5 lat gdzie przemyslał sprawe. Plan polegal na... _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a>
Ostatnio zmieniony przez bim dnia 03.10.2005 16:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 03.10.2005 16:44 Temat postu: |
|
|
... zorganizowaniu nowej komisji śledczej ;o... _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 03.10.2005 16:47 Temat postu: |
|
|
Jednak poseł Giertych był szybszy i zorganizował ją jako pierwszy |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 03.10.2005 17:01 Temat postu: |
|
|
...lothronik jednak się rozmyślił, porzucił polityke... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu...
Ostatnio zmieniony przez Daronfsu dnia 03.10.2005 17:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 03.10.2005 17:04 Temat postu: |
|
|
Wrócił do domu (z przesłuchania).. Przed drzwiami czekał na niego Martin xD .. Razem usiedli przed stołem i rozmyślali jak tu się pozbyć posła G. Jednak doszli do wniosku, że nie ma sensu, bo komisja śledcza zakończy się tak jak wszystkie pozostałe.. Wpadli na lepszy pomysł.. Wysadzą budynek na wiejskiej 1 To miałbyć ich pierwszy gangsterski wyczyn.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosku asshole
|
Wysłany: 03.10.2005 17:05 Temat postu: |
|
|
...ukradł ze sklepu wyborową i kilo słoniny () i z tym wyposażeniem udał sie do... |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 03.10.2005 17:06 Temat postu: |
|
|
...handlarza bronią, ten za towar nabyty w sklepie oddał mu dwa kałachy i 1 Tec-9... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 03.10.2005 17:13 Temat postu: |
|
|
Nastała noc.. Wszystko było gotowe... Martin zaminował teren a Lothronik stał na czatach Już mieli wysadzać budynek, gdy nagle lothronik zobaczył małego kotka na dachu sejmu i rzucił się go ratować.. Jednak martin nie zdążył się pohamować i zdetonował ładunki... Lothronik trafił do szpitala Policja tylko czekała aż się obudzi i wróciły do zdrowia by zabrać go do ze sobą.. Martin nie mógł do tego dopuścić
Jak opowieść zakończymy to złoże ją do kupy |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 03.10.2005 17:16 Temat postu: |
|
|
...Czym prędzej przebrał się za pielęgniarke i wywiuzł lothronika w maliny... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 03.10.2005 17:23 Temat postu: |
|
|
Już zbliżali się do drzwi wyjściowych na parking ... Gdy w owych drzwiach stanął seryjny zabójca Hapeka! Martin już nic nie rozumiał.. Po co ktoś miał ich zabijać.. Zaczął podejrzewać, że to wlaśnie Hapeka zabił kobietę w domu lothronika... Bohaterski martin (weteran wojny w wietnamie ) zaczął.. Bić się z hapeka.. Udało mu się go ogłuszyć, po czym uciekł z lothronikiem do samochodu.. Odjechali
DOPISEK: Skąd Martin znał imię Hapeki? Otóż był to kumpel Lothronika i Martina z wojska xE
DARONFSU Wyhamujmy.. Dajmy innym szanse |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 03.10.2005 19:34 Temat postu: |
|
|
Hapeka jednak wyposażony w slowmo bonus szybko dogonił wóż martina i lothronika. Hapeka nie był byle kim. Znał się na otwieraniu konserw, więc bez problemu za pomocą noża otworzył samochód zbiegów... _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 03.10.2005 19:39 Temat postu: |
|
|
martin napisał: | DARONFSU Wyhamujmy.. Dajmy innym szanse |
//własnie
...mimo to wydostali się oni z jego objęć i szybiutko capnęli inny wózek. postanowili wydostać się z miasta i ukryć się w sekretnej chatce lothronika. gdy udało im się wjechać na główną drogę wylotową z miasta zobaczyli przy poboczu zamaskowaną postać w ciemno-szarym płaszczu. postać podniosła rękę na wysokość bocznej szyby ich samochodu. chłopaki zatrzymali się i uchylili okno. postać podsunęła dłoń ozdobioną fantastycznym złotym pierścieniem i mruknęła:
- ucałujcie dłoń ojca chrzestnego...
lothronik skądś znał ten motyw uczynił jak nakazała postać, zaś martin postanowił się wycwanić i... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 03.10.2005 20:41 Temat postu: |
|
|
...zadzwonil po pizze, zeby przekupic dziwnego jegomoscia. Zauwazyl bowiem nasz martin, ze dziwny jegomosc dawno nie myl rak.. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 03.10.2005 20:58 Temat postu: |
|
|
ale cóż to? nagle, znikąd, przed bohaterami wyłonił się hapeka. zanim którykolwiek z nich zdołał się ruszyć, dostali trzy ciosy w twarz... zemdleli...
//hłe hłe
///dorzućcie daronfsu, jego też pobiję _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|