Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dj_link Godfather
|
Wysłany: 03.05.2005 10:11 Temat postu: [www]GTACity |
|
|
hey! pewnie kilku z Was mnie zna... jestem DJ Link - moderator na Screen of the Week, dawny redaktor GTAReview, a obecnie webmaster GTACity.
otóż ostatnio źle się dzieje na stronie... redakcja się leni, ja mam problemy z kompem i moge żadko cośtam zrobić, Stangret postanowił już definitywnie odjeść, i jeszcze do tego ktos usunął większośc postów na forum...
no i zostałem sam na stronie
i dlatego chciałbym poszukać nowych redaktorów, ktorzy na prawde by sumiennie pracowali na stronie, a takze jak mozecie to jakiegos innego wsparacia...
...albo połączyć się z inną stroną... bo tak ogolnie to strona troche posiada: porządny CMS, sporo textów, sponsorowany serwer (http://gameplanet.pl) no i dobrego admina
---------EDIT-----------
adres stronki:
(klinknij w baner) _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 03.05.2005 10:19 Temat postu: |
|
|
qrde moglbym szukac u do was newsy...ale to musialbym sie jeszcze zzastanowic... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 03.05.2005 20:11 Temat postu: |
|
|
proponuję fuzję jak już wspominałem na moim HS: szczegóły otrzymasz na PW albo GG - skrobnij... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
RoBo asshole
|
Wysłany: 05.05.2005 18:52 Temat postu: |
|
|
W razie czego ja moge startowac na newsmana Zawsze mnied o tego ciagnelo ale nigdy nie mialem mozliwosci sie wykazac _________________ Przechodze powolutku SA |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 05.05.2005 19:17 Temat postu: |
|
|
no zapraszam do dj_link'a. teraz jesteśmy partnerami więc polecam również gta city waszej uwadze _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 06.07.2005 13:26 Temat postu: |
|
|
zdecydowalem sie jednak na fuzje: GTACity join GTATheGame. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
|