Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 02.06.2005 09:58 Temat postu: Co zamierzacie zrobić? |
|
|
Temat powstał odnośnie newsa na naszej stronie! Premiera wersji normalnej została przesunięta na 18 lipca! A od 10 czerwca będzie można jedynie kupić wydanie kolekcjonerskie za 260zł (www.timsoft.pl)! Co zrobicie? poczekacie?
EDIT: Żeby nie pisać o piractwie zaproponuje taki system odpowiedzi:
Opcja 1: Kupie wersje kolekcjonerską (można dopisać w jakim sklepie)
Opcja 2: Poczekam do lipca
Opcja 3: wiecie co
Do pierwszych dwóch opcji można oczywiście coś dopisać ale do 3 nie radze!
Ostatnio zmieniony przez martin dnia 02.06.2005 21:00, w całości zmieniany 4 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 10:11 Temat postu: |
|
|
Ale to jest przewał. Mało osób kupi wydanie kolekcjonerskie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 02.06.2005 12:35 Temat postu: |
|
|
nigdy nie dam 260zł za żadną grę... i prosze mi tu nie pisac o piractwie. co zrobicie to zrobicie ale nie musicie się tym chwalić...
posty "nielegalne" będą kasowane _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.06.2005 12:47 Temat postu: |
|
|
sorka, że napisałem o piractwie ale ta zmiania premiery tak mnie wkurzyła!
P.S: Do SDR'a dałeś mi range moderatora? bo moge zamykać, edytować, usuwać itp :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Mo5k1 asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 13:27 Temat postu: |
|
|
Eh... co z tego że w połowie czerwca wyjdzie w Polsce SA jak ma kosztować 260 zł, teraz zapewne wiele osób zdobędzie gre w inny sposób, bo chyba nie będzie czekać miesiąc.A tu niedość że w Polsce wychodzi 5 dni później niż w Europie to jeszcze za 260 zł.Że tak powiem, H*j Im W D*pe
//MartinPL: nie używaj wulgaryzmów albo chociaż je maskuj! Poprawione! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.06.2005 14:42 Temat postu: |
|
|
już podjąłem decyzje! Jeżeli do poniedziałku się nic nie zmieni to zamwiam w Preorderzer Ultimy wersje kolekcjonerską za 210 zł (przysyłka gratis) |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 02.06.2005 14:51 Temat postu: |
|
|
martinpl-
sdr w regulaminie forum napisał: | 7. nie nadużywaj słów wulgarnych |
Nie nadużywaj to nie to samo co nie używaj. więc mo5k1 ma prawo do użycia, byle nie za często.
A co do premiery, to pierwszą moją reakcję można opisać:
Czy oni naprawdę sądzą że wydanie jakiejść gównianej edycji kolekcjonerskiej zapobiegnie kupowaniu sa na Bema w Poznaniu i na stadionie w Wa-wie? Chyba ich wali, i to poważnie...
Ja nie napiszę co zrobię, bo usunięty zostanie mój post. I tak wszyscy wiedzą o co chodzi... _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 16:15 Temat postu: |
|
|
eeeee totalna kapa, nawet te 210 zł to już przesada z jakąś gównianą książeczka co kosztuje prawie tyle co gra, moim zdaniem wyjechali z tym pomysłem ze hej, może sie to im nie zwrócić, ja napewno nie dam im zarobić, nie wiem jak zdobęde gre, ale nie będe bezczynnie siedział do 18 lipca i patrzył jak ludzie sie podniecają grą |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.06.2005 16:22 Temat postu: |
|
|
ja kupie bo mam takie szczęścia, że akurat mam pienądze................choc jeszcze miotam się z myślami |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 02.06.2005 16:24 Temat postu: |
|
|
muahaha! wale juz to...chyba wycofuje nawet zamowienie z Ultimy iii....sami wiecie co....wujek za buga pomoze... wiem wiem, ze o piractwie...ale T2, Cenega sama sie o to prosi...wali mnie ot juz..... czuje ze SA bedzie na moim hdd za tydzien. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 02.06.2005 17:02 Temat postu: |
|
|
nie badzcie taki cfani... StarForce4, teamy tak szybko nie wydaja minidisca, ale predzej zajde w ciaze, niz Take2 doda zabezpiecznie ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 02.06.2005 18:13 Temat postu: |
|
|
też się wkurzyłem, ja nie kupije poje**** grę kolekcjonerską bo
1. Nie mam kasy
2. książeczka mi nie potrzebna
3. Jestem wkurzony _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.06.2005 18:20 Temat postu: |
|
|
w tej chwili rozważam dwie opcje!
1. Zamówić pre-order wersji kolekcjonerksiej!
2. Przecież na allegro będą! te z Usa, zwykle! - ta mozliwość istnieje tylko wtedy kiedy okaże się, że wersja kolekcjonerska dotyczy tylko Polski bo przeciez nigdzie indziej za granicą nie ma informacji o takowej wersji |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 20:38 Temat postu: |
|
|
abstractman napisał: | nie badzcie taki cfani... StarForce4, teamy tak szybko nie wydaja minidisca, ale predzej zajde w ciaze, niz Take2 doda zabezpiecznie ^^ |
no to fakt, ale nawet jak by założyli zapezpieczenie to wczęsniej czy później obejda je:](tylko gorzej te "później" ;/), a t2 napewno nie da zabezpieczenia bo to wiąże sie z kolejnym kosztami:) |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 02.06.2005 20:49 Temat postu: |
|
|
sądzę że w tym temacie już trzeba trochę pozwolić na rozmowy o piractwie, bo to nieuniknione że wiele osób kupi pirata...
gadałem z kuzynem który jest na wymianie w stanach - jego kumple już pykają w SA na PC. nie zemulowaną wersję z PS2, tylko normalną ładną, PEŁNĄ wersję...
coś czuję że trzeba uruchomić jakieś p2p... :/ _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.06.2005 20:50 Temat postu: |
|
|
eeee! nie oryginał nigdy ! only original version!
I proszę nie pisać dosłownie o piractwie! Jak już chcecie powiedzieć, że to zrobicie to powiedźcie, że wybieracie opcje numer 3 !
A więc zróbmy tak:
Opcja 1: Kupie wersje kolekcjonerską (można dopisać w jakim sklepie)
Opcja 2: Poczekam do lipca
Opcja 3: wiecie co
Do pierwszych dwóch opcji można oczywiście coś dopisać ale do 3 nie radze! |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 21:19 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | sądzę że w tym temacie już trzeba trochę pozwolić na rozmowy o piractwie, bo to nieuniknione że wiele osób kupi pirata...
gadałem z kuzynem który jest na wymianie w stanach - jego kumple już pykają w SA na PC. nie zemulowaną wersję z PS2, tylko normalną ładną, PEŁNĄ wersję...
coś czuję że trzeba uruchomić jakieś p2p... :/ |
hapek jak to możliwe, przeciez jak tam pykaja to u nas też pykają internet to wkońcu światowa sieć, a tak poza tym to jak juz gadałeś z kuzynem, to może zapytaj sie jeszcze o wymagania gry, na jakim sprzęcie można spoko pograć, bo po tym co widziałem na filmikach z pc powerplay to z jednej strony jestem bardzo zaniepokojony a z drugiej nie chce mi sie wierzyć że na grafice x800 gra haczy sobie gdzie jej sie podoba, nie wiem czy mieli mało ramu czy może gre puścili w extremalnych warunkach("nie wyłączyli nortona:] ), albo może puścili ściema z hardwarem jaki uzyli do przeprowadzenia prezentacji--- tak w ogóle to sorry za offtop:] |
|
Powrót do góry |
|
|
torrentl asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 23:17 Temat postu: |
|
|
to niemożliwe że pykają, grupy crackerskie już sa w trakcie robienia cracka, zapowiadają Sobota 9.35 wypuszczenie gry do sieci Torrent.
Co do tego filmiku to na pewno grafika jest płynna tylko ta kompresja zobiła swoje, przecież gośc nie celowałby tak dokładnie gdyby się tak wieszała |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 02.06.2005 23:45 Temat postu: |
|
|
torrentl napisał: | to niemożliwe że pykają, grupy crackerskie już sa w trakcie robienia cracka, zapowiadają Sobota 9.35 wypuszczenie gry do sieci Torrent.
Co do tego filmiku to na pewno grafika jest płynna tylko ta kompresja zobiła swoje, przecież gośc nie celowałby tak dokładnie gdyby się tak wieszała |
torentel a skąd ty masz takie wiadomości??a jeśli chodzi o filmik to najbardziej logiczne wytłumaczenie to ta wspomniana przez ciebie kompresja |
|
Powrót do góry |
|
|
Mo5k1 asshole
|
Wysłany: 03.06.2005 13:14 Temat postu: |
|
|
No to niedość że mamy SA po 260 zł to jeszcze tylko 3000 egzemplarzy.A w Innych Europejskich krajach i w USA też będa te wersje kolekcjonerskie czy odrazu "zwykłe" ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|