Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 18.05.2005 17:44 Temat postu: PlayStation 3 vs XBox 360 |
|
|
No właśnie, tego tematu mi brakowało! Jak myślicie - która konsola okaże się lepsza? Oto w skrócie o każdej z nich:
I jeszcze screeny:
PlayStation3
Więcej: http://www.gamespot.com/news/2005/05/16/screenindex_6124681.html
XBox 360
Eh... Już nie mogę się doczekać! Szczególnie GTA4... A Wy? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 18.05.2005 19:04 Temat postu: |
|
|
mi się ps3 podoba na tym zdjęciu (3 od dołu) - taka jakby lustro a ten xbox? jakis taki nijaki :/ _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 18.05.2005 21:58 Temat postu: |
|
|
no więc tak, jesli chodzi o ps3 to po prostu majstersztyk, wprost zajebista, bardzo mi sie podoba i te futurystyczne kształty, troche pad nie taki jak sobie wyobrażałem ale najwaznijesze jest to jak sie będzie sprawował w praniu, warte uwagi jest czcionka, jak już ktoś wspomniał ludzie z sony za dużo napatrzeli sie na spider-mana:] ale to według mnie na plus im wyszło. W zasadzie to nie mam co pisać o x 360 bo wiem ze bede zbierał na ps3, zresztą paramatery mówia same za siebie, ten potwór wprost wciąga nosem xkloca, porównajcie sobie dane, prawie dwa razy szybsza, role sie odwróciły tak jak to miało miejsce w ps2 i x1, teraz ps3 rlz, tylko jedyny minus to to że premiera w 2006 około marca a x360 juz na gwiazdke, no i ps3 ponoć ma kosztować 465$ w porównaniu z x360 269$ to troszku więcej, ludzie będa mieli duzy dylemat, może być ciekawie, ale moim fawortetm jest nowe dziecko SONY:]
Chciałęm jeszcze wspomnieć ze czarnula wymiata!!można sie przeglądać w niej jak to sdr określił |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 19.05.2005 08:04 Temat postu: |
|
|
PS3 rlz!! juz zbieram kase! tylko ten pad jest kijowy....
X'a tez nieezly ale ja juz wole Sony.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 19.05.2005 20:08 Temat postu: |
|
|
PS 3 wymiata X box moze iść se. kurde nie umie sie jej doczekać _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
Seria Grand Theft Auto rzšdzi a szczególnie San Andreas
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 20.05.2005 22:35 Temat postu: |
|
|
Xbox ssie paue ja zawsze mialem wieksze zaufanie do Sony niz do Microsoftu i (The) Billa Geatsa |
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina asshole
|
Wysłany: 22.05.2005 15:30 Temat postu: |
|
|
Oczywiście ps3 górą Inne konsole jak Xbox przy nim wymiękają _________________ Grand Theft Auto:San Andreas |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 22.05.2005 16:52 Temat postu: |
|
|
Ps3 vs Xbox 360
Zwycięzca: PC |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 22.05.2005 16:59 Temat postu: |
|
|
martinpl napisał: | Ps3 vs Xbox 360
Zwycięzca: PC |
ojjo joj nie tym razem, ps3 wymiecie wszystko, za rok ustanowi nowe standardy właściwie juz są ustanowione:] |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 22.05.2005 17:17 Temat postu: |
|
|
Melon 1. po co dwa takie same posty ? 2. Do tego czasu PC to nadrobi
edit by lothronik: 1. - > poprawiłem |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 22.05.2005 17:35 Temat postu: |
|
|
dobra, OK, w marcu, ale zagranica!, moze jakos na allegro.pl bedzie dalo sie na raty kupic , bo ja kupuje tak szybko jak to bedzie mozliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 22.05.2005 21:05 Temat postu: |
|
|
o jeju, ile trza sie natłumaczyć;/;/ widze że rodzi sie nowa wojna (właściwie cały cza strwa)pc vs nextgeny, i chce ci martin uświadomić, że pc dostanie teraz ,mocno w dupsko, widze ze mocno obstajesz za blaszakiem, w tej kwestii że do marca pc dogonia nextgeny moge sie zgodzić choć nie koniecznie, ale co nawet jakby, ile osób będzie wtedy w stanie pozwolić na taki upgrate, może paru niemców, albo innych dzianych, do dzisiaj ile osób posiada gf2 mx 400-to już karta do neta ewentualnie jakichś głupich nie obciążająch kompa programów a nie do gier(nie da sie na tym grać). Cena ps3 np będzie na poziomie 1500-2000zł a takiej głupiej grafiki 3 baty, a gdzie reszta?, więc jak chcesz to obstawaj za pc , ja już zbieram kapuste bo wiem że teraz do gier to tylko ps3: |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 22.05.2005 23:00 Temat postu: |
|
|
Właśnie do GIER a PieC zwycięza w swojej wielostronności... moze być uzywany w wiele sposobów jednym z nich jest granie. I nie zapomianaj ze jak do tej pory to na PC wyszło więcej gier niz na Konsole (gdzieś miałem adres wykazów....) A C***J z tym. W kazdym razie chodzi mi o to ze PC napewno zawsze będzie w naszych domach.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 23.05.2005 09:02 Temat postu: |
|
|
każdy ma swoje racje ! Ja "wychowałem się" na PC i przy nim zostane |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 23.05.2005 16:12 Temat postu: |
|
|
Dj Neus napisał: | Właśnie do GIER a PieC zwycięza w swojej wielostronności... moze być uzywany w wiele sposobów jednym z nich jest granie. I nie zapomianaj ze jak do tej pory to na PC wyszło więcej gier niz na Konsole (gdzieś miałem adres wykazów....) A C***J z tym. W kazdym razie chodzi mi o to ze PC napewno zawsze będzie w naszych domach.... |
ale jakich gier, wiekszość to chłamy, ja mało pamiętam dobrych gier na pc, a grałem w bardzo wiele tytułów, na ps2 jeszcze nie grałem a potrafie o wiele wiecej gier wymienić niż na pc, zreszta do niedawna byłem podobnego zdania co wy, ale teraz sie to troche zmieniło, zresztą kazdy bedzie grał na czym mu sie podoba czy to pegazus czy ps3 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 23.05.2005 16:46 Temat postu: |
|
|
a ja sie wychowalem na Play Station i wiem ze na padzie sie lepiej gra i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 23.05.2005 16:48 Temat postu: |
|
|
ale bez PC byś tego nie napisał |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 23.05.2005 19:07 Temat postu: |
|
|
Dokładnie....
Melon Akurat ty nie potrafisz wymienić ale są osoby które znają mnówstwo świetnych gier na PC...
Temat schodzi na Konsole vs PC... więc albo wracajmy do tematu albo temat zostanie zamknięty... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 23.05.2005 22:17 Temat postu: |
|
|
ale n00by! mylicie podstawowe rzeczy.... jak dzieci! konsola jest stworzona po to, aby na niej grac, a nie zeby pisac.....wiec porownujcie je z PC-tami tylko pod katem gier a nie pracy, internetu i co wam jeszcze do łba przyjdzie......
no wiec juz porownujemy te PC i konsole pod katem gier ...i co? konsole rzadza pod kazdym względem...(no prawie) , kanapa, ulubiona gra, kumple, piwo.....nie wiem czy jest cos przyjemniejszego....chyba ze wy lubicie ślęczeć na krześle i gapić_się_w_monitor.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 23.05.2005 23:42 Temat postu: |
|
|
mardok napisał: | ale n00by! mylicie podstawowe rzeczy.... jak dzieci! konsola jest stworzona po to, aby na niej grac, a nie zeby pisac.....wiec porownujcie je z PC-tami tylko pod katem gier a nie pracy, internetu i co wam jeszcze do łba przyjdzie......
no wiec juz porownujemy te PC i konsole pod katem gier ...i co? konsole rzadza pod kazdym względem...(no prawie) , kanapa, ulubiona gra, kumple, piwo.....nie wiem czy jest cos przyjemniejszego....chyba ze wy lubicie ślęczeć na krześle i gapić_się_w_monitor.... |
nooo jaaa nareszice ktoś to napisał, ja juz nie mam sił, porównujecie konsole i pc p0od kontekstem możliwości i innych dupereli, przecież co to by była za konsola gdzie mógłbyś projektować strony www, albo gadać na czacie, czy inne duperele(nie orientuje sie ale chyba pare z tych rzeczy już jets dostepnych)przeciez nie nazywałoby sie to konsola a pc, nie umicie tego zczaić, porównajcie pod kontekstem gier na pc raz na rok wyjdzie jakis hl2 albo shitowaty d3, którey jest gorszy od far cry:] a na konsole co chwila miodzio tytuły, które śmigają bez przycinki z 60fps, a na pc to nowa gra nowa karta albo upgrade. W zasadzie powtórzyłem bezsensownie cały post mardoka, i niestety schodzi nam to wszystko do tej bezsensownej wojny pc vs konsole, sorry za ten off top, rozmawiajmy juz o tym co w temacie:] |
|
Powrót do góry |
|
|
|