Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patrykw asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 03.06.2005 10:53 Temat postu: |
|
|
Wady:
- mało artykułów
- mały download
Zalety:
- treściwość artykułów
- fajne "smaczki" (quiz itp.)
Ocena 5/10 ! Jak napiszesz więcej artykułów to będzie dobrze choć i tak już zapowiada się ciekawie Byłoby super jakbyś rozszerzył "asortyment" do PS3 |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 03.06.2005 12:59 Temat postu: |
|
|
Ja najpierw podejdę do laya, bo w sprawach html, php itp jestem b. kiepski
No więc lay. Tak..
No nie jest za ładnie... kolory czarno-białe, tło jakieś też takie nijakie... a logo to już tragedycznie, jak na stronkę robioną w php. Dlaczego?:
- te dwie rzeczy, czyli konsola i pad, są wrzucone w obrazek na żywca, po kiepskim przefiltrowaniu... napisy to już 0/10, bo wiem co jest napisane dużymi literami (bo wiem jak się strona nazywa), a już pod tym nie mam pojęcia co jest... może jestem niedomyślny , ale tak niestety to widzę... no lay niestety ocenię na 2,7/10...
Kodu się nie tykam, ale widać że niektóre rzeczy fajnie są zrobione w tym php...
Merytorycznie serwis dobry. Dział artykuły mógłbyś raczej nazwać manuale, ale co tam
Ja prawie nic o PS2 nie wiedziałem, a po przeczytaniu tego serwisu nadal mało wiem
Mógłbyś trochę powiększyć encyklopedię, FAQ jest bardzo dobry. A Quiz o gta:sa to za mały - 5 pytań to zdecydowanie za mało.
Ogólna ocena to 5-/10, z czego dużo lay psuje :/ _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
patrykw asshole
|
Wysłany: 03.06.2005 13:21 Temat postu: |
|
|
Grafik ze mnie bardzo bardzo kiepski, e tam... nie będę się przeceniał żaden ze mnie grafik
Jaka kolorystyka była by lepsza ? |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 03.06.2005 22:20 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Lay? Może być, tylko to tło?! Co to jest... ? Artykułów nie czytałem, nie mam czasu! Ale ogólnie dobrze, 3/10! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|