Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 17:31 Temat postu: Kombajn - dla ozdoby? |
|
|
No właśnie... To jest pytanie raczej do graczy posiadających SA, ale w dyskusji mogę wziąć udział "inni" gracze...
Pamiętam jak przed premierą SA wszyscy marzyli o tym, aby przejechać się kombajnem np. po ulicach Las Venturas (prawda, sdr? ). Nie jest to jednak takie proste jak Wam się wydaje... Mianowicie, moja, jedyna przejażdżka tym pojazdem (na 85h gry O_o) miała miejsce w misji Body Harvest dla Truth'a... I to nie dlatego, że kombajnów na polach nie ma! Powodem jest to, iż... są cały czas zamknięte i wogóle nie da się ich otowrzyć! Próbowałem z trzema kombajnami, na trzech różnych farmach i nic :/ Gość otwiera dzwi dopiero wtedy kiedy maszyna się zapali... To straszne, ale mam nadzieję, że na PC chociaż jeden na 5 będzie otwarty... Na ps2 sieczki pod kasynem raczej nie zrobicie... Przykro mi
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 17:47 Temat postu: |
|
|
pewnie na PC-eta poprawią to z kombajnem i tramwajem w San Fierro,a jak nie to szkoda |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 17:50 Temat postu: |
|
|
a tak przy okazji czy działa ci już komp?? |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 17:54 Temat postu: :D |
|
|
No z kombajnem to mam nadzieję, ale z tramwajem to wątpię... Choć nie wiem dlaczego Rock* nie dało możliwości przejechania się pojazdem jeżdżącym po szynach w SF... Już nie mówię o samym prowadzeniu, ale choćby o jeździe jako pasażer (coś a la metro w gta3)... Na pewno byłoby to bardzo przyjemne... No, ale cóż... Panów z Rock* nikt nie rozgryzie :/
Fala napisał: | a tak przy okazji czy działa ci już komp?? |
Nie :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 18:42 Temat postu: |
|
|
właśnie też próbowałem się kombajnem przejechać ale cóż niedało sie wejść a zymi tramwajami to jedyna okazja by sie przejechać jest wskoczyć na niego ale to nie to samo co być w środku miejmy nadzieje ze w następnej edycji Gta będzie można sie przejechać czymś takim |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 28.02.2005 23:01 Temat postu: |
|
|
o fuck! serio?? nie da się przejechać kombajnem i tramwajem też nieeee!! to straszne. a ja miałem takąnadzieję chciałem nawet zrobić film 'LV kombajn wielka sieczka night party; łeeee _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 23:24 Temat postu: |
|
|
wiesz może będzie udoskonalenie na PeCetach tak jak w VC na playaka był gaz łzawiący tak na Pc niema to teraz może będzie odwronie
poczekamy zobaczymy |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 23:30 Temat postu: :D |
|
|
sdr napisał: | nie da się przejechać kombajnem |
Ja nie powiedziałem, że nie można, ale jest BARDZO ciężko go ukraść... Naprwdę nie wiem dlaczego rock* tak zrobiło :/ Sytuacja wygląda mniej więcej tak:
Znajdujesz kombajn jeżdżący po polu. Gdy próbujesz otworzyć drzwi lub do niego strzelasz to pojad zatrzymuje się. Jeżeli będziesz naparzał do niego w ten sposób, że zacznie się palić to kierowca ucieknie zostawiając drzwi otwarte. Jednak... Po co Ci płonący komabjan? Bez sensu...
Pewnie (raz na 100) trafia się otwarty, ale mi się jeszcze nie udało A szkoda...
A co do tramwaju... Jadąc po szynach taranuje wszsytko co napotka na drodze (nawet TIRa z naczepą; z czołgiem jeszcze nie próbowałem )... Tak naprawdę bardziej zależy mi na możliwości wsiadania do tramwaju niż kombajnu, na pewno byłoby fajnie... Byłoby, a niestety nie jest! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 01.03.2005 13:47 Temat postu: |
|
|
poczekjacie no tylko na wersję pc... już ja dorwę ten kombajn _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 01.03.2005 14:39 Temat postu: |
|
|
heh niewiem jak to się stało ale wszedłem do kombajna!! poprostu chciałem zobyczyć i jak nacisnąłem X żeby wszedł mi do niego przez przypadek wcisnąłem pauze i coś mi przeskoczyło na ekranie i wszedłem do kombajnu heh
ale jak próbowałem ponoiwnie to już sie niedało :/:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 01.03.2005 15:29 Temat postu: :D |
|
|
No to gratuluję Ja tam na razienie próbuje, nie chce mi sie grać
Do pojazdów wchodzi się "trójkątem", a nie "X" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 01.03.2005 17:34 Temat postu: |
|
|
kombajn jest super jezdzilem, ja tego nie robilem bo mi sie nie chcialo, ale mogliscie sprobowac wsadzic go do garazu w Ganton i spowodowac zeby wybuchl, moze wtedy by chodzil, a misje byscie powtorzyli
mam ps2 od 18.00 poń i jestem na misji Wu Zi Mu, nie gram caly czas + troche poswiecilem czasu na zwiedzanie
Ostatnio zmieniony przez abstractman dnia 01.03.2005 18:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 01.03.2005 17:44 Temat postu: :D |
|
|
To prawda, jednak już dawno przeszedłem tę misję i wtedy nie wiedziałem, ze do kombajnów nie można wsiadać No, ale trudno... Dobrze, ze wogóle jeździłem
abstractman napisał: | mam ps2 od 18.00 poń i jestem na misji Wu Zi Mu, nie gram caly czas + troche poswiecilem czasu na zwiedzanie |
Chyba od poniedziałku tydzień temu! Nie możliwe jest wręcz, abyś w jeden dzień przeszedł całe LS i pół wsi... A przecież jeszcze szkoła jest :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 01.03.2005 18:49 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Chyba od poniedziałku tydzień temu! Nie możliwe jest wręcz, abyś w jeden dzień przeszedł całe LS i pół wsi... A przecież jeszcze szkoła jest :/ |
jestem chory, wiec mam wolne, ale dzisiaj wlaczylem o 15.00 PS2 bo elektrowni sie nudzilo
EDIT: dopiero teraz zauwazylem napisalem od sorx, od 18.00 niedzieli mam konsole, a i ja caly czas nie gram moj brat tez |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 01.03.2005 18:56 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothron(ik) napisał: | No to gratuluję Ja tam na razienie próbuje, nie chce mi sie grać
Do pojazdów wchodzi się "trójkątem", a nie "X" |
Sory napisałem to z rozpędu bo ledwo przyszedłem ze szkoly wlączyłem kompa i szdłem odrazu na trening i na pierwszą myśl mi przyszedł X |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 01.03.2005 22:36 Temat postu: :D |
|
|
maaarcel, zdarza się
abstractman napisał: | jestem chory |
To wszystko tłumaczy...
Ale tak, masz od niedzieli, od godziny 15, mówisz, że cały czas nie grasz... Hm... Czyli zaużmy, że ile przez ten czas grałeś? 8-10h... To i tak pobiłeś rekord... Ja przeszedłem LS w 20-25h (w rzeczywistości; a to czasami misji się nie udało przejść, a to zwiedzenie miasta i wsi)... Gratuluję!
Może Tobie uda się otworzyć kombajn? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 01.03.2005 22:40 Temat postu: |
|
|
abstractman a używaż kodów bo to by wiele tłumaczyło |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 01.03.2005 23:53 Temat postu: |
|
|
przeczytajcie 14 post
EDIT: Bylo i sie zmylo juz nie mam PS2, ani SA. Doszedlem do misji Jizzy z czasem 7h:43min (gdy zginolem, zostalem zaaresztowany lub przegralem misje... Load game). Dzisiaj zwiedzalem gre, zero misji, ekhm szkoda ze moj brat gral bym dalej doszedl, a tak musialobyc pol na pol. znalazlem kombjan, ale nie zdolalem do niego wejsc, tramwaj to porazka, mogliby zrobic chociaz zeby sie do srodka dalo wejsc jak w Mafii. Ja radze, aby ktorys z was (konsolowcow) doszedl ponownie do misji "Body Harvest" i schowal go do garazu w Ganton albo gdzie indziej, wten sposob jak byscie chcieli pojezdzic byscie sobie ten save wlaczyli i... grali, ale nie koniecznie z tym kombajn + garaz + spalanie misji moze wypalic. Moje ulubione SAmisje to: "Reuniting the families" (fajnie jak helikopter kolesia ukroil), "Body Harvest " i "Badlands" (mountine bike'iem da sie pod ta gore z najwyzszych katow wjechac i |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 05.03.2005 14:35 Temat postu: |
|
|
Welcom! Witam w wielkim powrocie, aaa...tak... co do kombajnu rzecz nie jest przesądzona są przeciez mody, programy, patche mysle ze R* nic nie zrobi w tej sprawie ale napewno jest to rzecz godna uwagi. Co do trawaju tu przeciez poco kierowac trawajem jak mozna nim jechac tylko do przodu z jedną prędkościa i chamować. Dobrze ze mozna jechac jako pasarzer w tramwaju! _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|