Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
streetyakuza asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 19.03.2005 23:41 Temat postu: |
|
|
ehhhh... nie no. wiesz to już przegięcie... streetyakuza: a że tak powiem: czy uzyskałeś naszą zgodę na publikację naszych textów u siebie na stronie??
wiesz nie chcę cię straszyć ale to jest łamanie praw autorskich. i nie chodzi mi o to żebyś dopisał na dole autora... masz po prostu wywalić wszystkie nasze texty ze swojej stronki. rozumiemy się _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
streetyakuza asshole
|
Wysłany: 19.03.2005 23:44 Temat postu: |
|
|
dobra zrobie to jutro bo ide spac nara _________________ Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 20.03.2005 11:28 Temat postu: |
|
|
cieszę się bo jakby co to wiesz... mamy kontakty w bowi
btw: powiadom mnie tu jak wszystko pousuwasz... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 20.03.2005 12:43 Temat postu: :D |
|
|
Już usunął... Nie chcę Cię streetyakuza dręczyć czy cistakiego, ale zauważyłem, że inne teksty też pokopiowałeś :/ (choćby "postacie" pochodzą z GTA.pl)... Naprawdę, większą satysfakcję sprawia napisanie własnego tekstu (wiem coś o tym ) niż skopiowanie go z innego site'a... A jeżeli nie chce Ci się pisać to bez sensu jest zakłądać stronkę nie mówiąc o tym, że łamiesz prawo Dziękuję za uwagę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 20.03.2005 14:37 Temat postu: |
|
|
jak ja bym byl wami to od razu blacklist, bezwzgledu ile ten material na jego stronie byl! a wy go jeszscze prosicie |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 20.03.2005 18:35 Temat postu: |
|
|
abstractman napisał: | jak ja bym byl wami to od razu blacklist, bezwzgledu ile ten material na jego stronie byl! a wy go jeszscze prosicie |
to nie pierwsza kradzież naszych textów... ja blacklisty nigdy nie chciałem miec na stronie i na razie mi się udaje. z każdym niedoszłym "złodziejaszkiem" zawsze udało mi się zakończyć sprawę po pierwszym upomnieniu. raz się odezwałem i usuwają tak ma być. czasem samemu można rozwiązać problem a nie zaprzątać głowę bowi po za tym szkoda miejsca w bazie na blacklistę
close that... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|