Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 18.11.2004 23:41 Temat postu: [vc] kłopot z VCD |
|
|
Adam napisał: | gzainstalowałem tego moda do katalogu z vice city. Włączam biore new game i łąduje się do mniej więcej do 90% i wychodzi do pulpitu.Prosze o szybka i sprecyzowaną odpowiedz . Bardzo chciałbym zagrac w tego moda.Pozdro i z góry dzięki |
nie wiem czy dokładnie czytałeś readme, ale instalacja powinna przebiegać następująco:
przed instalacją upewnij się że nie masz zainstalowanych w vc innych modów! gra musi być 'czysta' odpal instalator i wskaż folder gdzie masz zainstalowane vice city (notka: modu nie da się odinstalować) i naciśnij Install. kiedy instalacja się zakończy otwórz katalog z vice city, uruchom plik VClimitadjuster.exe i kliknij 'open gta-vc.exe', potem wybierz plik gta-vc.exe i ustaw następujące parametry:
streaming memory: 128
buildings: 10,000
dummies: 5,000
możesz grać bez ustawiania tych parametrów jeśli nie masz żadnych problemów z ładowaniem obiektów, itp, itd. to wszystko. Vice City Deluxe jest gotowe do gry.
jeśli pomogło to napisz tu, a jeśli nie... to też. będziemy kombinować dalej! powodzenia!
ps. warto dodać że mod zwiększa wymagania gry! więc jeśli będzie grafa trochę przycinała a nie masz jakiegoś super-kompa to się nie zdziw _________________
*** REGULAMIN ***
Ostatnio zmieniony przez sdr dnia 02.05.2005 12:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 19.11.2004 08:47 Temat postu: |
|
|
DZIĘKAS działa trzeba było ustawić parametry ! Dzięki i narazieSuper mod |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 19.11.2004 19:38 Temat postu: |
|
|
a ja dziękuję za rejestrację! i mam nadzieję że będziesz częściej wpadał na forum. w końcu trzeba je rozkręcić _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
streetyakuza Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.11.2004 16:26 Temat postu: |
|
|
no tak. o tym zapomniałem. ale ja grałem jeszcze bez path'a i wszystko w miarę chodziło...
dzięki streetyakuza - zarejestruj się może razem jakoś rozkręcimy to forum
LICZĘ NA WAS! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|