Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 09.08.2005 19:05 Temat postu: |
|
|
No ale nie chodzi mi o dosłowne znaczenie tylko w grze (mam 4 ide do 6klasy) _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 09.08.2005 19:10 Temat postu: |
|
|
przetłumaczyłem ci tak jak jest w grze. mam przetłumaczyć bardziej łopatologicznie?
drive=jechać
through=przez
by=obok, przez, za pomocą (ostatnia opcja jest tu nieodpowiednia)
drive-by to technika strzelania polegająca na tym, że pasażer(owie) samochodu strzelają do także jadącego, albo stojącego celu.
drive-thru to jest po prostu ta "technologia" okienek w których bez wysiadania z samochodu możesz dostać bigmaci, cole, kawałki kurczaków albo w mordę. (zależy gdzie pojedziesz). w las vegas (prawdziwym, nie w las venturas) istnieje także opcja małżeństwa drive-thru - podjeżdżasz z wybranką do okienka a pastor daje wam ślub.
w 6 klasie radzę ci przyłożyć się do angielskiego ("I ammm, you arrre, he... he... is?") _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosku asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 15.08.2005 23:20 Temat postu: |
|
|
Mastah @ PSXeXtreme @ Maj 2005 napisał: | Wsiadz do dowolnego samolotu lub lodzi i udaj sie w najbardziej odlegly punkt mapy, w sam jej rog. Teraz lec w tym kieruknu okolo 20minut (czasu rzeczywistego!). Nastepnie zanurkuj pod wode i zostan tam do calkowitej utraty tlenu. Po wyjsciu ze szpitala na mapie powinny sie pojawic nowe tereny do przejecia. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 15.08.2005 23:28 Temat postu: |
|
|
całkowita utrata tlenu nie równa się przecież śmierci... (ale tak czy siak mam pod wodą siedzieć tyle żeby umrzeć, tak?) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 15.08.2005 23:57 Temat postu: |
|
|
Trzeba będzie spróbować. Szkoda, że hydra nie ma jakiegoś autopilota, bym zostawił na 20 minut i poszedł poczytać..
EDIT: Albo zrobiłem coś źle, albo po prostu nie zadziałało, albo to dotyczy tylko ps2.. Poleciałem hydrą w kierunku południowo-wschodnim, po ok. 20 minutach wyskoczyłem, otworzyłem spadochron i wpadłem do wody. Zanurkowalem, dopłynąłem do dna i zgodnie z poleceniem się utopiłem (jak to fajnie brzmi..) Drugi raz mi się nie chce próbowa, chyba, że ktoś to potwierdzi i da mapkę z nowymi terenami _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 16.08.2005 09:22 Temat postu: |
|
|
to jest raczej z ps2 bo z tego co widze ten tekst pochodzi z gazety psxextreme,a tam głownie o ps2 piszą ,ale warto spróbować,mnie osobiście nie chce sie lecieć aż 20 minut |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 16.08.2005 12:01 Temat postu: |
|
|
Wątpię żeby to zadziałało :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 16.08.2005 16:30 Temat postu: |
|
|
Mi się coś wydaje, że Mastah leciał 20 minut, ale naprawdę nie trzeba aż tyle... Spróbuję może jeszcze. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
bartek001 asshole
|
Wysłany: 18.08.2005 12:27 Temat postu: |
|
|
(: Metzen napisał: | Trzeba będzie spróbować. Szkoda, że hydra nie ma jakiegoś autopilota, bym zostawił na 20 minut i poszedł poczytać.. |
Jest programik dodający autopilota do hydry! Nazywa się GTA Admin Console.
A oprócz tego ma jeszcze dużo innych fajnych funkcji... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 18.08.2005 15:57 Temat postu: |
|
|
lol.. Admin Console mam od dawna, ale do tej pory tylko jako garage editora go używałem xD
EDIT:
lol, fajnie to wygląda xD do tego napis... xD
Przyjżyjcie się dokładnie temu napisowi.. Love Fist rlz. (w sumie to dałem o tym wzmiankę w tekście o pomieszczeniach, ale foto jeszcze nie było zamieszczone..)
Dziwny bug możemy zaobserwować na parkingu przy cluckin' bell w Angel Pine. Nie dość, że "wozy" nie mogą zaparkować, to wjeżdżają w śmietnik..
Odnośnie GTA w policji...
Przyjrzałem się ostatnio przyciskom na padzie... Carl Johnson i Madd Dogg? xD
_________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
soszka asshole
|
Wysłany: 18.08.2005 22:04 Temat postu: |
|
|
hehe dobre z tymi przyciskami : _________________ Wejć na http://www.socham.gaa.pl a twoje życie zmieni się na nieodwracalnie na lepsze. |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 18.08.2005 22:16 Temat postu: |
|
|
Metzen! Te przyciski odkrył wcześniej Lothronik i był o tym osobny topic! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 18.08.2005 22:51 Temat postu: |
|
|
martin wybacz, ale jakos mi się nie chciało czytać całego forum, a nie było tego ani w ciekawostkach na stronie, ani w tym temacie xE _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 19.08.2005 00:11 Temat postu: |
|
|
eee.. Nie musisz mnie przepraszać , Jeżeli zmyliły Cię wykrzykniki w moim poście to nie zwracaj na nie uwagi Ja już z przyzwyczajenia daje wykrzyknik zamiast kropki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
bartek001 asshole
|
Wysłany: 21.08.2005 12:48 Temat postu: |
|
|
Mi sie wydaje że nie trzeba wyskakiwać z samolotu tylko samolotem zanurkować... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 21.08.2005 12:53 Temat postu: |
|
|
Ehh, ja jakoś wyskoczyłem i się utopiłem, a tereny się pokazały. Konkretnie skyscraper w LS i długi pasek na zachodzie LV. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
bartek001 asshole
|
Wysłany: 21.08.2005 13:04 Temat postu: |
|
|
Ja poleciałem hydrą w półnowno-wchodni róg i leciałem jakąś minutę albo pół min. i zanurkowałem hydrą pod wodę tlen mi się skończył i właśnie kończyło się życie. Gdy zostało pół życia teleportowało cj-a do creek w LV. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gosku asshole
|
Wysłany: 22.08.2005 23:40 Temat postu: |
|
|
w SA jest Inter Global Films!
jutro dam screena bo musze zmniejszyc troche obrazek bo nie wchodzi na imageshack |
|
Powrót do góry |
|
|
|