Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
djcinex asshole
|
Wysłany: 08.08.2005 22:50 Temat postu: [sa]Misja "Stowaway" |
|
|
Tę misję da się przejść chyba tylko z modem "real speed" (ta co trzeba wjechac do samolotu motorem) tego nie da sie przejsc bez kodow, trainerow ani modow ja uzylem tylko modu real speed (ta misja jest po misji NEO) nie probujcie bo wam sie nie uda |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 08.08.2005 23:10 Temat postu: |
|
|
Przecież to prawda objawiona, że rockstar stworzył grę, której się nie da przejść, a osoby, które dały w necie save'y na 100% bez uzycia edytorów i cheatów to pospolici i wredni cziterzy!! Tak samo kłamia wszystkie solucje podajace cenne wskazówki do przejscia tej misji. Innymi słowy.... OWNED _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 09.08.2005 01:16 Temat postu: |
|
|
TOTAL FUCKIN' OWN3GE.
Trzeba umiec,mi sie udalo dojechac za 3 razem bez jakichs smiesznych trikow i trainerow.
Pozdrowienia dla n00bkow i lam nieumiejacych grac _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
mistrz asshole
|
Wysłany: 09.08.2005 10:12 Temat postu: |
|
|
Ale Nooby nie umieją grać Ja przeszłem za pierwszym razem bez kodów a niektórzy to wogule nie umieją wjechać z kodami:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 09.08.2005 10:58 Temat postu: |
|
|
Ja za 2 razem misja łatwa prosta i przyjemna a tego noba to trzeba odesłać na +zaibastu+ _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 09.08.2005 11:00 Temat postu: |
|
|
żeby przejść tę misje wystartuj motorem od razu jak sie skończy filmik i przejedź między samochodami i nie jedź za raz za samolotem bo beczki sie sypią tylko z boku i jak już sie skonczą beczki śmigaj do środka,proste |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 09.08.2005 15:16 Temat postu: |
|
|
debile...
nie rozumiecie ze na niektorych kompach andromada dziwnie "przeskakuje" i w efekcie jedzie szybciej? jedyna sensowna odpowiedz (jesli nie da sie naprawde misji przejsc normalnie) to ustawienie video na minimum (czyli jak najmniej detali, zadnego antialiasingu itp... najmniejsza rozdzielczosc...) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 09.08.2005 15:34 Temat postu: |
|
|
hapeka - Taki szczegół, że przechodziłem tą misję na dobrej rozdziałce 1024x768 detale na medium aa x2 co przy moim, przeciętnym kompie właśnie daje takie efekty - i faktycznie, na początku nie mogłem jej dogonić, ale za którymś razem mi się udało. Rzecz w tym, że koleś napisał, że tej misji w ogóle się nie da przejsć i zaczął chrzanić coś o trainerach i cheatach. Swojej poprzedniej odpowiedzi nie cofam. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 09.08.2005 16:54 Temat postu: |
|
|
ale zamiast meczyc sie caly czas na wysokich ustawieniach i przejsc za 10 razem koles moze ustawic najnizsze ustawienia wideo i przejdzie powiedzmy za 3 razem. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 09.08.2005 18:18 Temat postu: |
|
|
Nie zrozumiałem cię do końca Hapeka jeżeli mówisz że na wysokiej rozdzielczości i detalach jest bardzo ciężko przejść tą misje to nie jest to do końa prawda ja gram na rozdzielczości 1024x1028x32 (czy cóś takiego) anti alasing 3 detale Very high max drav distanse i przeszedłem tą misje za 2 razem. A jeżeli mówisz że na NIEKTÓRYCH kompach to spoko, bo nie na moim _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 09.08.2005 18:59 Temat postu: |
|
|
Boże, skoro ostatecznie zrozumiałeś co powiedziałem, to po co nabijasz? niedługo nie będę upominał tylko po prostu usuwał twoje głupie posty i tyle. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 09.08.2005 19:52 Temat postu: |
|
|
chyba wszystko wyjaśnione,widze że już sie zaczyna kłótnia,closet! |
|