Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dj_link Godfather
|
Wysłany: 04.08.2005 11:33 Temat postu: |
|
|
pewnie większość z was zauważyła, że podzczas ostatniej misji, cokolwiek nie zrobimy to i tak nie bedziemy mielu zadnej gwiazdki. mozemy strzelac do policjantow, do ludzi, krasc dla policjantow radiowozy i tak nie bedziemy mieli nic zlej slawy. mozna to wykorzystac, np. na podniesienie weapon skill'ów na maxa (ja tak wlasnie zrobilem) _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 04.08.2005 11:39 Temat postu: |
|
|
dj_link napisał: | pewnie większość z was zauważyła, że podzczas ostatniej misji, cokolwiek nie zrobimy to i tak nie bedziemy mielu zadnej gwiazdki. | Gdzieś był chyba w grze tekst wyjaśniający dlaczego tak jest - ponieważ jest taki chaos że policja nie wie na czym się skupić. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
serious-sam6 asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
mistrz asshole
|
Wysłany: 04.08.2005 13:06 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to ciekawostka ale Po wyścigu dla Cesara 'Fareweel my love'. Jest CutScenka gdzie widac .... Clauda z GTA3! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 04.08.2005 13:09 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | Gdzieś był chyba w grze tekst wyjaśniający dlaczego tak jest |
Zamieszki w Los Angeles (odpowiednikiem tego miasta w SA jest Los Santos offkors). Napięcie związane z kwestiami rasowymi skrzyło w Kalifornii od połowy XX wieku, ale po tym jak w kwietniu 1992 roku sąd uniewinnił policjantów (w SA są to oficer Frank Tenpenny) oskarżonych o brutalne pobicie czarnoskórego Rodneya Kinga eksplodowało ze zdwojoną siłą w postaci zamieszek, które wstrząsneły Los Angeles (także Los Santos, w stanie SA). Na centralnych ulicach miasta zapanował chaos. Ludzie wyszli na ulicę zaprotestować przeciwko wyrokowi, jednak z zamieszania korzystały także gangi, które przy tej okazji chciały wyrazić niechęc do policji. Apogeum tych wydarzeń miało miejsce 29 kietnia na skrzyżowaniu ulic Florence i Normandie, gdzie gangsterzy zmasakrowali przed kamerami telewizyjnymi białego kierowcę ciężarówki.
Tak tak w miare przypomnienia, że samieszki w LS (prawdziwe Los Angeles) nie były zmyślone. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 04.08.2005 13:28 Temat postu: |
|
|
mistrz napisał: | Nie wiem czy to ciekawostka ale Po wyścigu dla Cesara 'Fareweel my love'. Jest CutScenka gdzie widac .... Clauda z GTA3! | To nie jest ciekawostka. To jest banalna oczywista informacja.
Dj_link - nie o to mi chodziło, ale słyszałem o tych zamieszkach. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 04.08.2005 14:48 Temat postu: |
|
|
A czy wiedzieliscie,ze oddzialy powolane do walki z chuliganstwem ulicznym i gangami naprawde istnialy w tamtych latach?Nie jestem jednak pewien,czy nazywaly sie C.R.A.S.H _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 04.08.2005 15:41 Temat postu: |
|
|
na pewno nie nazywały się C.R.A.S.H...
Jaro - powiedz mi że nie wchodzisz na to forum wolnych sotwowiczy (dla tych którzy nie wiedzą - to grupa oszołomów która zapomina że sotw i rsc to zabawa)... i że to jest tylko zbieg nicków.... _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 04.08.2005 17:08 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | Jaro - powiedz mi że nie wchodzisz na to forum wolnych sotwowiczy (dla tych którzy nie wiedzą - to grupa oszołomów która zapomina że sotw i rsc to zabawa)... i że to jest tylko zbieg nicków.... |
nie wiem, ale wydaje mi sie, ze tamten Jaro to jest Przemo J - taki kids z SOTW'u _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 04.08.2005 17:12 Temat postu: |
|
|
Nie,nie wchodze na tamto forum. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 04.08.2005 17:48 Temat postu: |
|
|
ok, dzięki Bogu _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Kalafiores asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 05.08.2005 00:37 Temat postu: |
|
|
Co do sklepu Zip, to byl on tez w VC. Nie mylic z "Gash" w North Point Mall _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 05.08.2005 19:57 Temat postu: |
|
|
byłem w nim niedaleko bodajże fort carson czy jakoś tak _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 05.08.2005 21:15 Temat postu: |
|
|
Też tam byłem, tylko nie zwróciłem uwagi na napis i ekran _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 06.08.2005 01:36 Temat postu: |
|
|
e e e. Histeryczny, Apodyktyczny Poszukiwacz Ewentualnych Kiepskich... eee. (cos na "a" potrzebuje )... ok, no shit
Nie kino drive-thru (to oznacza przejedz-przez, thru jest fonetycznym synonimem through), bo nie przejezdzasz przez kino tylko do kina. kino samochodowe to drive-in. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 09.08.2005 18:35 Temat postu: |
|
|
A tak apropo to czym się różni drive-by od drive-thru? hę? _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 09.08.2005 19:02 Temat postu: |
|
|
ile masz z angielskiego? gee...
drive-by to niedosłownie oznacza jazdę obok kogoś (czegoś).
drive-thru (albo poprawniej through), to jazda przez coś (w tym przypadku zwykle "przez" okienko np. w kfc, mcdonaldzie.) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|