Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
daj5zl asshole
|
Wysłany: 29.07.2005 12:43 Temat postu: Odgłos broni! |
|
|
Znacie moze jakies mody dzwiekow od broni ? bo te odglosy uzi np. to sa poprostu smieszne. Tak jak by ktos nagrywajac glos do tego uzi linijka se stukal :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 29.07.2005 13:17 Temat postu: |
|
|
W ogule w vc bronie lepiej strzelaly i mialy lepszy odglos i szybciej strzelał _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 29.07.2005 13:19 Temat postu: |
|
|
to fakt, glosy i to nie tylko broni, ale tez i silnikow i ogolnie wszystkiego, staja w wersji PC na miernym poziomie, w porównianiu z dobrą, a wręcz bardzo dobra wersją dzwiekow na PS2
a co do modu... na pewno z czasem wyjdzie jakis patch... ale w tej chwili... nie wiem, chyba nie ma _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 29.07.2005 13:40 Temat postu: |
|
|
a może sam popróbuj wyciągnąć dźwięk z VC i dopasować do SA?
byłbyś sławny _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 29.07.2005 13:56 Temat postu: |
|
|
to hapeka zaproponuj jakiś programik do wyciągania dżwięku
to sie może spróbuje _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 29.07.2005 14:22 Temat postu: |
|
|
jak wrócę do domu to ci napiszę. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
daj5zl asshole
|
Wysłany: 29.07.2005 14:50 Temat postu: |
|
|
no i jeszcze jak sie stoi przy ulicy to wogole nie slychac samochodow i otoczenia. Kiedy gralem pierwszy raz w SA podczas misji gdzie sie jedzie na rowerze ze sweetem i reszta to jakos tak sie dziwnie czulem.. bylo slychac tylko sweeta co mowi a tak to cisza.. a moze to moja karta dzwiekowa ? |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 29.07.2005 15:00 Temat postu: |
|
|
daj5zl napisał: | no i jeszcze jak sie stoi przy ulicy to wogole nie slychac samochodow i otoczenia. Kiedy gralem pierwszy raz w SA podczas misji gdzie sie jedzie na rowerze ze sweetem i reszta to jakos tak sie dziwnie czulem.. bylo slychac tylko sweeta co mowi a tak to cisza.. a moze to moja karta dzwiekowa ? |
To jest Twoja karta dźwiękowa, u mnie wszystko słychać normalnie.. o ile po 15 minutach nie wyłącza się dźwięk w całym systemie ;p _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 29.07.2005 15:46 Temat postu: |
|
|
Za spi#@%$% dzwieku mojego kochanego AK-47 osobiscie bym kogos ustrzelil z air soft guna(pistolec na kulki,wydaje podobne odglosy). |
|
Powrót do góry |
|
|
daj5zl asshole
|
Wysłany: 29.07.2005 16:11 Temat postu: |
|
|
nie no ja dzwieki tam jakies mam samochodow i wogole ale porownaajcie se z prawdziwym miastem jakims jak wszystko jest glosno a w SA jakos tak dziwnie cicho jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29.07.2005 16:58 Temat postu: |
|
|
Nic takiego nie zauważyłem, mam normalnie odgłosy otoczenia, mieszajace się ze sobą rozmowy przechodniów, odglosy akcji policyjnych itd.. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 29.07.2005 19:03 Temat postu: |
|
|
lol... co wy macie za dźwiękówki xD ja mam zintegrowaną na płycie a wszystko chodzi jak bajka!! mogę grać po klikanaście godzin i dźwięk jest
zaraz ide pograć bo zaś mi się zachciało _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29.07.2005 19:36 Temat postu: |
|
|
sdr napisał: | lol... co wy macie za dźwiękówki xD ja mam zintegrowaną na płycie a wszystko chodzi jak bajka!! mogę grać po klikanaście godzin i dźwięk jest
zaraz ide pograć bo zaś mi się zachciało |
Tez mam zintegrowaną na płycie i też wszystko mi chodziło jak bajka, tylko jakos tak wczoraj dźwięk zaczął siadać. Zrobiłem reinstalkę SA i narazie działa bezproblemowo ;p _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 29.07.2005 19:44 Temat postu: |
|
|
ja tez mam zainstalował i też wszystko chodzi jak bajka, nie licząc tego, ze odgłosu samochów i bronie są do ekhm... no tego... w wersji PS2 byly o niebo lepsze _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 29.07.2005 20:12 Temat postu: |
|
|
hmm... ja miałem tak, że głos znikał kiedy rozpoczęłem misję podczas deszczu. To wtedy nic nie było :/...
A mój sposób? Wszystkie moje kłopoty zniknęły kiedy po prostu instalnąłem cracka i grałem bez żadnej płyty w napędzie... _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29.07.2005 20:29 Temat postu: |
|
|
K|*%#, reinstal nic nie pomógł A problem jest w tym, że głos siada w całym systemie, nie dziala winamp i słychać głosu w filmach itd. Dzieje się to tylko przy SA.. Dzisiaj czyszczę kompa (fizycznie, tzn odkurzyć go trza, bo nie był dłuuugo otwierany)
Edit: Tak zauważyłem, że problemy zaczęły się odkąd:
Zmniejszyłem sfx volume, lub... ściągałem KoRn - Word up.mp3. W pierwszym przypadku coś moze się chrzanić w grze.. W drugim tak jak na gadu zasugerował daronfsu mogłem zassać trojana.. co jest mało możliwe, sprawdałem... najwyżej mcafee mógł nie wykryć. Przywrociłem sfx do max, tak jak było wcześniej i zobaczę czy działa.
EDIT:
Sorry, że post pod postem, ale chcę zwrocić uwagę.
Zaczynam się zastanawiać czy to nie z moim save'm coś nie tak. Odpalilem nową grę i przeszedlem kawałek - tak z godzinka gry na luzie i wszystko gra. Później odpalam save na 100% - z początku wszystko ok, biorę cometa i jadę do TransFender, bo jeszcze nie widziałem co można z nim tam robić (czyt. jak tuningować). W połowie drogi -cisza- Próbuję strzelić -cisza- Restart kompa - zobaczę jak z kopią zapasową. Naturalnie kopie zapasowe robię często i się okazuje, że ostatnia jest tuż sprzed pierwszej -ciszy- Trudno, może będzie dobrze. Save był w palomino creek - wyciagam voodoo z garażu i jadę sobie trasą badlands.. Wszystko w porządku. Zadowolony wracam tą samą drogą... i nagle.. Czemu radio prestalo grać? Czemu nie słyszę silnika? Czemu nie słyszę strzałów? -cisza-
Nie jestem mocny w żadne techniczne klocki, ale probowałem juz wielu rzeczy i ciagle d***. Jeśli komuś by się chciało, mogłby pojeździć trochę na tym save?
Jest to moje 100% + wszystkie złote medale + wszystkie nagrody za 100% od dziewczyn (pomijajac millie - po 100% nic nie dostajesz, a różowy club za 50% jakoś mnie ni kręci ;p) + wszystkie ubrania + wyposażenie garażów do 'testowania'. Byłbym wdzięczny, ewentualnie mozecie ściagać save do własnych celów
http://rapidshare.de/files/3475261/GTASAsf1.b.html
PS: Wiem, ze to ciut nie na temat, ale nie chciałem nowego topiocu zakąłdać i zaśmiecać forum...
PPS: Tak, wiem, że to raczej głupi pomysł, ale jestem zdesperowany
//MartinPL: Niestety musiałem połączyć posty! _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 30.07.2005 11:05 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcecie znać moją opinie to dźwięki nie są najlepsze, ale są znośne! Mi tam nie przeszkadzają!
Offtop!: Jaro Ja też "bawię" się w ASG! |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 30.07.2005 14:18 Temat postu: |
|
|
Martin,raz w zyciu z tego strzelalem,i wiecej niestety nie,a zaluje. |
|
Powrót do góry |
|
|
andrzejg asshole
|
Wysłany: 03.08.2005 03:11 Temat postu: |
|
|
Napiszcie najpierw może jakie karty dźwiękowe macie a później zalcie się
Ja mam w domciu niestety tylko SB Audigy 4PRO.
W sumie karta dosyć dobra i polecam ją serdecznie wsyztkim, ale na dupnych głośnikach tudziez sluchawkach to będziecie mieli takie własnie piardy a nie strzały.
Na Laptopie mam jakieś dziadostwo to chyba wiem o co Wam chodzi.
W kazdym razie:
1. dobra karta dźwiękowa SB Live odpada (bo to to jaki to ma zakres? )
2. dobry zestaw głosników
3. adobe audition (jeśli na serio uwazacie, ze dźwięki sa złe)
4. skąd weźmienie FX-y to ja nie wiem, ale jak ktoś chce to niech się do mnie odezwie. Zajmuje się udzwiękawianiem więc coś Tam Wam pomoge w razie co, ale Za was nic robić nie będe bo dźwięki są w sumie lepsze niż w GTA VC;-)
5. Jak bede miał jakąś motywacje to zrobie stacje radiową grającą POP/ROCK lat 90-ych. Playliste przedstawie za kilka dni.
P.S. Witam (Bo ja tu nowy jestem) |
|
Powrót do góry |
|
|
RS dude asshole
|
Wysłany: 07.08.2005 14:03 Temat postu: |
|
|
znam te uczucie kiedy np. gram SA 6godz dzwiek mi sie wyłacza ale kiedy grałem tyle prawie codziennie moja karta dźwiękowa sie przyzwyczaiła Ale nigdy powtarzam NIGDY nie było tak w wcześniejszych wersjach |
|
Powrót do góry |
|
|
|