Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jaki wolisz nonik dla San Andreas na PC? |
DVD |
|
50% |
[ 1 ] |
~6CD |
|
50% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 2 |
|
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 11.01.2005 14:21 Temat postu: Nośnik |
|
|
lothron(ik) napisał: | Nie wiem czy to prawda, ale San Andreas mają wypuścić tylko na płytach DVD... Tak słyszałem... Sam ten fakt świadczy jaka ta gra jest potężna! |
no to kijowo że tylko na DVD. i chyba tak będzie, choć wolałbym chyba na 6CD bo teraz tak jak VC jest na CD to tą płytke wymaganą do gry mam na dysku w formie clone cd i mogę grać ile wlezie bez obawy o napęd a tak... to płytka będzie musiała po kilka godzin kręcić się w napędzie i w końcu go zajadę
a wy? jaki nośnik wolicie? _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 11.01.2005 16:23 Temat postu: |
|
|
Mam dwie wypowiedzi:
1. Możesz zrobić colna DvD wiesz, Sdr- polecam www.dobreprogramy.pl
2. Hmmm..... czy ja wiem Far Cry był na 5 Cd w Polsce( i tylko na Cd), natomiast zagranicą było eksluzywne wydanie na DvD, dotego miało jeszcze jakies dodatki. A jesli chodzi o SA, to mysle ze zrobią na Cd tez, bo zarobią na tym sporo, a DvD nie każdy ma, choc to juz standart. _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 11.01.2005 16:48 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Ja bym zdecydowanie wolał płytę DVD... Po pierwsze mam dwa nośniki, więc nawet jak mi się jeden zepusuje mogę grać dalej Po drugie dostałbym ciężkiej nerwicy jakbym podczas instalacji z 6 razy widział taki komunikat: "Włóż do napędu CD 4. Aktualna płyta: CD 3"... Nie wytrzymałbym...
Cytat: | bo zarobią na tym sporo, a DvD nie każdy ma, choc to juz standart. |
Hm... Zarobili wystarczająca na wersji PS2 wiec im tak naprawde wiecej nie potrzeba... A nawet jak wydadza tylko na dvd zarobia duzo! A przeciez wytloczenie jedenj DVD jest chyba mniej kosztowne niz 6 cd? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 11.01.2005 16:55 Temat postu: |
|
|
HAhahahaha......nie buj sie R* juz sobie wyliczy, choc wytłoczenie plyty DvD jest bardziej kosztowne. Mysle ze bedzie na CD i DvD. _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 11.01.2005 22:36 Temat postu: |
|
|
a mi tu coś śmierdzi że będzie na dvd dziś sobie wykalkulowałem że jeśli wydadzą na cd to będzie pięknie zrbię sobie clona 700mb i git. a jak wydadzą na dvd to bedę miał problem clony trzymam na partycji 5GB [mam taką specjalną]. jeśli byłaby dvd to taki clone ważyłby około 4,7GB [na tą partycje nie wejdzie :/ ale spox - upcham go na partycję 16 GB jednak zas tu problem. na całym dysku [również na tym 16bg mam system plików fat32 który obsługuje pliki o max rozmiarze.... 4GB więc tam wogóle nie wejdzie... co mi pozostaje?? format G: i konwerscja do NTFS'a ale czego się nie robi dla GTA ... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 11.01.2005 22:43 Temat postu: :D |
|
|
Ale żeś poplątał sdr Ja tam żadnych kopii, nie chce mi się... A tak poza tym napisałeś:
Cytat: | zrbię sobie clona 700mb i git |
Jeżeli będzie na 6 płytach to chyba 6*700, czyli 4,2gb... To prawie płyta DvD Prawda? Czy ja coś poplątałem...
P.S.: A tak poza tym jak SA bedzie na DvD wcale nie musi wykorzystywać full miejsca? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 11.01.2005 23:14 Temat postu: |
|
|
no nie musi ale clone i tak robi obraz 4,7 gb sprawdz sobie: weź płytkę na której jest 100mb nagrane. po zakończeniu tworzenia obrazu clonem plik będzie ważył 700MB
Cytat: | Jeżeli będzie na 6 płytach to chyba 6*700, czyli 4,2gb... To prawie płyta DvD Prawda? |
nie prawda bo do gry będzie 1 cd potrzebny wyobrażasz sobie żeby w trakcie gry zmieniać płytki?? ja nie... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|