Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 23.07.2005 12:16 Temat postu: |
|
|
Kurde! Off-topujecie tutaj strasznie i nabijacie sobie posty! Pogadam z SDR'erem żeby posty nie były liczone w tym dziale! |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 23.07.2005 13:16 Temat postu: |
|
|
Wpadłem na pomysł - może trochę głupi, ale zawsze coś - otóż, big foota i inne stworki ciężko wypatrzyć w ciemnosci i można czasem przegapić coś naprawdę dziwnego - może zacząć szukac z termowizorem?
Edit by Fala: To był mój pomysł http://forum.gtathegame.net/viewtopic.php?t=365 ,zobacz któryś z moich postów _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23.07.2005 19:05 Temat postu: |
|
|
Nie miałem czasu czytać wszystkiego - powód, w którymś tam z postów na początku chyba. A po czyszczeniu nie wiedziałem gdzie skończyłem, więc olałem kilka stron chyba Sorka _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 23.07.2005 19:47 Temat postu: |
|
|
To jest link do filmiku z policjantem samobójcą:
http://rapidshare.de/files/3292995/smerf.mpg.html .
Do pozostałych filmików podam później.
P.S Tak jak obiecałem dołączam te filmiki z UFO :
- http://rapidshare.de/files/3294790/ufoa1.mpg.html
- http://rapidshare.de/files/3294792/ufoa.mpg.html
P.S Sorry że fimiki znowu są złej jakości ale znou nagrywane z replaya
a po za tym przez pomyłke podzczas convertu zmiejszyłem jego rozdzieliczność.
P.S Hmm... Kurde znowu widziałem to coś UFO i to 2 - krotnie
obydwa razy nad plaża w Los Santos za pierwszym razem śledziłem to aż do Las Venturas w okolice lotniska i tam znikło po czym wróciłem nad plaże w Los Santos i znowu to widziałem ale mi sie już nie chciało tego kręcić. _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
Enzo_0 asshole
|
Wysłany: 24.07.2005 11:07 Temat postu: |
|
|
Gdzie ty widzisz to UFO? Obejrzałem ten filmik i nic. Tylko samolot na niebie widziałem. _________________ Za dużo masła w diecie tyrana - 48 stron
|
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 24.07.2005 13:25 Temat postu: |
|
|
Porusza sie coś po niebie i zostawia smuge za sobą ale samolotem to to nie jest raczej.
P.S Jeszcze raz sorry za złą jakość
przez to moze tego nie widać za dobrze.
P.S No i znalazłem kolejny pojazd widmo tym razem jest to .....
raiowóż Byłem sobie w okolicy złomowiska i se zacząłem strzelać do samochodów patrze a tu mnie policja chce złapać podjężdża radiowóż ale bez smerfów. Jak uciekałem na piechote to mnie gonił
mam to nagrane bo akurat zbierałem materiały do filmiku o jumpingu jak tylko skonwertuje to podżuce linka.
Prosze oto ten filmik:
http://rapidshare.de/files/3335859/smerf-widmo.mpeg.html . _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 25.07.2005 13:50 Temat postu: |
|
|
Widziłem samobójstwa przechodniów ale gliniarzy to jeszcze nie widziałem ciekawe _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 25.07.2005 14:08 Temat postu: |
|
|
Przyrąbałem Rustlerem w drogę przy Verdant Meadows - naturalnie wielki karambol i wszystko zaczęło płonąć - w tym jeden PCJ 600. Kirowca zsiadł po czym udał się na pustynię w kierunku... Area69 ;D
Mam tylko screen spacerujacego po pustyni
.
Mała sugestia: Możeby spotkać się gdzieś na IRCu i omówić to co do tej pory odkryliśmy oraz ustalić następne kroki? Ew. można zrobić konferencję na gg. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 26.07.2005 11:07 Temat postu: |
|
|
Teraz jak mi już Daronfsu wytłumaczył co i jak z tym Ircem to też jestem za spotkaniem.
P.S Dzieki Daronfsu _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
bartek001 asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 26.07.2005 21:15 Temat postu: |
|
|
już sciągnąłem i przeczytałem
moge ci podesłać materiały w postaci filmów screenów itp do poszerzenia tej pracy _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 27.07.2005 00:53 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Miejsca ladowan UFO. Zauwazcie, ze te kropki nie sa
polozone w miastach, bo UFO nie ląduje w miescie. |
A Green Glass College (mogłem źle napisać) to co, wiocha przylegająca do Las Venturas?
Cytat: | Pamietacie wielka antene The Big Ear? Jak myslicie do czego ona sluzy?
Skoro jest tak blisko baru ufo to byc moze sluzy do nawiazania lacznosci z ufo. |
I przy okazji może służyć do masy innych rzeczy...
Co do reszty: Gdzieś chyba zamieszczałem zdjęcia tej 'dużej' gwiazdy i zwykłej gwiazdy na zoomie. W zasadzie są identyczne, więc póki ta duża sie nie rusza jest dla mnie tylko i wyłącznie gwiazdą. ;p
Co do plam - prawdopodobne, nawet coś takiego mi przeszło przez myśl kiedyś... ale stwierdziłem 'to jest bez sensu'
A ten camping.. Tu się z Twoimi podejrzeniami tak do końca nie zgodzę, chociaż kto wie.
P.S Co do tych plam - może to jeziorka były? ; D
Z tej perspektywy wygląda to trochę jak otwarta japa potworka. XD
Może to już kiedyś było - w każdym razie nie daje mi spokoju to niebieskie światło
_________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 28.07.2005 09:51 Temat postu: |
|
|
No ja też jak to zobaczyłem byłem ździwiony. Tu wiśi pęlno roślin, na początku wydawało mi się że tam jest jakiś tunel ale gdy podeszłem bliźej lipa. A może pod wodą są jakieś tunele, naprzykłat takie jakie były w misji od Wooziego (gdie trzeba było mieć troszke lung capitly) Tylko żeby te tunele porowaźiły np pod skałe jakaś jaskinia?
P.S Odnośnie spotkania na Ircu proponuje sobota 14:00 w pokoju #gtathegame. Sdr się chyba zgodzi w końcu po to jest ten kanał #gtathegame. _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 28.07.2005 11:26 Temat postu: |
|
|
eeee tam z tymi wszystkimi światłami to ściema nie wyobrażajcie se UFO czy coś podobnego,zajmijcie sie czymś bardziej pożytecznym np. szukaniem big foota w lesie ,ja ciągle próbuje go znaleźć i nie spoczne dopóki go nie znajde |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 28.07.2005 15:03 Temat postu: |
|
|
Fala narazie znalazlem tylko te footrpinty, które podałeś i... właczonego sancheza XD Co ciekawe wleciałem tam rustlerem, a skok wykonałem góralem XD A tak ogólnie to staram się rozglądać za różnymi rzeczami, to co zauważe podaję na forum. Światła na niebie dawno olałem.
Co do IRCa Wolałbym taką godzinę np w piatek, ew 20.00 w sobotę.. Ale jak inaczej nie da rady to postaram sie być _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
mistrz asshole
|
Wysłany: 28.07.2005 20:07 Temat postu: |
|
|
Dawnooo mnie nie było na ircu spotkać moge się o każdej porze.
a coś dziwnego zobaczyłem na Moutian Chillad!! zobaczyłem leżącego freewaya w lesie wyglądał jak by ktoś go pożucił, lecz poźniej dużo razu przychodziłem a go nie było _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 28.07.2005 22:25 Temat postu: |
|
|
mistrz napisał: | Dawnooo mnie nie było na ircu spotkać moge się o każdej porze.
a coś dziwnego zobaczyłem na Moutian Chillad!! zobaczyłem leżącego freewaya w lesie wyglądał jak by ktoś go pożucił, lecz poźniej dużo razu przychodziłem a go nie było |
Patrz wyżej, miałem to z sanchezem mniej więcej w miejscu gdzie był wyścig 'cobra run' Sxcreena nie robiłem, bo co ty by był za dowód... _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 29.07.2005 00:24 Temat postu: |
|
|
emmm sorry że tak zaofftopicuję, ale czy dla x files club rzeczywiście był potrzebny nowy dział? nie wiem czy warto utrzymywać dział w którym znajduje się jeden wielki temat i 2 zamknięte? _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 29.07.2005 06:48 Temat postu: |
|
|
a po co mamy tworzyć nowe tematy dla każdej sprawy jak to wszystko dotyczy XFC _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
|