Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 29.06.2005 22:51 Temat postu: Mój pierwszy film |
|
|
Już w pierwszy dzień grania w San Andreas marzyłem o nakręceniu własnego filmu z tejże fantastycznej gry! Dziś moje marzenie się spełniło i po 4 godzinach nakręciłem film o długości 2 minut i 50 sekund! Tematem tegoż filmu jest: Base Jumping!
Oto link do pliku wideo:
http://rapidshare.de/files/2683690/basejumping.wmv.html
Należy kliknąć w link! Po otwarciu strony zjechać na sam dół i kliknąć w przycisk: FREE! Następnie po wczytaniu strony znów zjechać na sam dół i poczekać aż zakończy się odliczanie i pojawi się link do pliku
Film waży 19,84mb, czyli całkiem sporo
Zapraszam do oceniania i komentowania!
Chciałem także podziękować Lothronik'owi, który udzielił mi kilku cennych rad i pomógł dostosować Frapsa oraz grę do prawidłowego nakręcenia filmu |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 30.06.2005 09:30 Temat postu: |
|
|
kurde ucążliwe takie czekanie :/ mogłeś dać to na lepszy serw... aleeee. trudno poczekamy i ocenimy
edit: yeah! wreszcie udało mi się załapac zasysam
edit2: no stunt movie to to nie jest ale dobrze wykonana prezentacja możliwości gry, jak najbardziej. w sumie fajne... podoba mi się napis końcowy
ps. w czym robiłeś film (montaż)? _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 23.07.2005 15:54 Temat postu: |
|
|
film montowałem w Windows Movie Maker 2
P.S: Widze, że nikt się moim filmem nie zainteresował |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 23.07.2005 19:19 Temat postu: |
|
|
Całkiem nieźle, szkoda, że pokazanie większej ilosci miejsc zwiększyłoby rozmiar pliku Bo można by jeszcze skoczyć bodajże z the emerald isle i mount chiliad. Ale ogólnie wykonanie fajne. Muzyka mi trochę nie pasuje, w niektórych momentach przyspiesza (np. blisko ziemi przy skoku z Skyscrapera w SF) Tak czy tak - dla mnie 6.9/10 _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 24.07.2005 09:40 Temat postu: |
|
|
A ja oceniam ten filmik na 7,5/10 Fajnie zrobione fakt troche waży i długo się ściąga ale filmik spoko _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 24.07.2005 16:16 Temat postu: :D |
|
|
Zgadza się, mi też się podoba... Szczególnie jak na pierwszy film jest bardzo fajny! Świetna robota! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
|
Powrót do góry |
|
|
|