Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 14.07.2005 17:22 Temat postu: |
|
|
Ja jak ten pasek raz olałem dostałem chyba trzema rakietami w tyłek XD Ale misję się da przejść. Proponuje najpierw powykonywać kilka misji dla Wooziego, a później wrócić do NOE, na pełnym luziku =) _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
BiG L asshole
|
Wysłany: 14.07.2005 18:33 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | hehe, ja sobie olałem raz ten pasek, napełnił się i mnie zaczęli gonić (i w dodatku przeszedłem!) |
Ja tez tak mialem. Tylko potem zaczelem latac pomiedzu drzewami i zgubilem te mysliwce. A pasek od nowa musial sie napelniac!
W sumie ta misja nie jest trudna tylko tak jak powiedzial tweety.knight trzeba wybrac dobra trase. Moim zdnaiem najlepiej doleciec jak najszybciej do morza a potem skrecic w strone celu. |
|
Powrót do góry |
|
|
jaewcia asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 00:25 Temat postu: |
|
|
Ja mam problem z 4 testem w szkole latania Męczę się już parę dni i nic, jeśli ktoś mógłby pomóc, chodzi mi tylko o ten jeden test, resztę chcę przejść sama. _________________ ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 22.07.2005 10:15 Temat postu: |
|
|
Rady?
Startuj możliwie szybko, jak będziesz się zbliżała do pierwszego "pączka" zacznij lekko zakręcać. Jak przez niego przelecisz, zrób mocniejszy skręt (klawisze odpowiedzialne za skręt i przechylenie na daną stronę, oraz po skrecie klawisz powodujacy lot do góry) I tak dalej i tak dalej. Przy lądowaniu radzę w miarę wyprostować samolot i zacząć pikować w dół (tu włączyć kółka). Kawałek nad ziemią poderwać samolot, tak żeby jechał równo po pasie. Później zacząć lekko chamować. Mi się udaje bez problemu właśnie w taki sposób _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
jaewcia asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 10:41 Temat postu: |
|
|
Ty lecieć jeszcze dolecę ale już nie wyhamuję, samolot wpada w turbulencje i już zadanie do bani, najwięcej miałam 57%, ale to fartem a później to już było coraz gorzej. _________________ ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 22.07.2005 11:12 Temat postu: |
|
|
dj_link więc pisz: Lothronik napisał!
Co do misji to mam bardzo prosty sposób:
Z lotniska skieruj się w prawo nad ocean! Potem leć nad nim aż do celu, zrzuć, co trzeba i wracaj tą samą drogą! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 11:13 Temat postu: |
|
|
ta misja jest bardzo latwa daj sejwa to ci ja przejde z przyjemnoscia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
jaewcia asshole
|
Wysłany: 22.07.2005 22:04 Temat postu: |
|
|
Ok sejv poszedł. Wysłałam z wp bo lepiej jakoś idzie.
pozdro _________________ ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
RS dude asshole
|
Wysłany: 07.08.2005 17:33 Temat postu: |
|
|
Ja jestem tylko wkurzony w ''Szkółce latanie'' mam prawie wszystkie złote medale ale kurcze nie wiem jak przejść (na złoto) tą głupią misje ze spadochronem ja sie ciesze o uda mie sie krzyknąłem YEHA ale patrze a tu 99% jak sie wku**** na to |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07.08.2005 17:36 Temat postu: |
|
|
Leć 'do przodu' do ok 22-23 sekundy i otworz spadochron. Manipuluj lotem i ląduj po środku obręczy. Trudne? :E _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
RS dude asshole
|
Wysłany: 07.08.2005 17:48 Temat postu: |
|
|
Wielkie dzieki tylko nie wiedzialem kiedy spadochron otworzyc |
|