Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 14.07.2005 15:06 Temat postu: |
|
|
Ten Twoj komiks ci całkiem niźle wyszedł ciekawa scenka heh _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 14.07.2005 17:12 Temat postu: |
|
|
Lol ; D Niezły motyw, i fajnie zrobiony komiks _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 14.07.2005 20:01 Temat postu: |
|
|
Dzieki A tu mam dwa kolejne smaczki z gry :
1.Reklama zawodow (triatlon), w ktorych mozemy wziac udzial. Nazwa wymiata (jesli ktos nie widzial/slyszal o tej "imrezie"
2.Tablice rejestracyjne (tylko tylne) w samochodach, ktorych uzywamy do misji z salonu Wang Cars i tej, w ktorej trzeba bylo rozwalic fabryczke cracku (Ciekawe czy w inych misjach tez byly takie ciekawe tablice, bo nie zwrocilem uwagi jakos)
- W samochodzie-bombie
- W samochodzie tej kobiety, ktorej musielismy przekluc opony (ostatnia misja dla Wang Cars). BTW... Po robocie dzwonil Cesar, nie pamietam co dokladnie mowil, ale chyba chyba, ze to delikatny towar A CJ po wejsciu rzucil tekst w stylu "Aw, to obrzydlwe, jest wszedzie, teraz cale ciuchy mam w tym"... Teraz spojrzcie na tablice hmm ciekawe...
EDIT: Jescze cos, nie wiem czy wszyscy wiedza, ale wielu wkurza to, ze niektorzy kierowcy po stlluczce / rozpoczeciu strzelaniny "czepia" sie nas (doslownie) i goni nas, taranujac. Sposob na to znalazlem gdzies na poczatku gry Mianowicie wystarczy jedna, czasem dwie kulki drive-by i koles ucieka gdzie pieprz rosnie
Pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 14.07.2005 22:33 Temat postu: |
|
|
Vhampir napisał: | wystarczy jedna, czasem dwie kulki drive-by i koles ucieka gdzie pieprz rosnie |
jak się przechodzi w tryb drive-by na PS2? _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 00:39 Temat postu: |
|
|
dj_link napisał: | jak się przechodzi w tryb drive-by na PS2? |
Mam wersje PC, ale ogolnie tryb drive-by polega na spojrzeniu sie w bok podczas jazdy zamochodem (na PC standardowo Q i E) i wcisnieciu fire. Znajdz / dowiedz sie co u Ciebie odpowiada za widok w bok i strzelaj patrzac sie w odpowiednia strone (mozna tak robic tylko micro smg), pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 15.07.2005 10:22 Temat postu: |
|
|
jak sie strzela w bok to ja wiem, ale drive-by to jesty chyba jak sie postac wychyla za okno i strzela, tak jak np. w misji Drive-Thru lub Drive-By w Los Santos _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 15.07.2005 10:33 Temat postu: |
|
|
dj_link napisał: | jak sie strzela w bok to ja wiem, ale drive-by to jesty chyba jak sie postac wychyla za okno i strzela, tak jak np. w misji Drive-Thru lub Drive-By w Los Santos | Tylko po jaką cholerę się wychylać przez okno skoro jesteś kierowcą i możesz strzelać bez wychylania się xD _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 13:56 Temat postu: |
|
|
Eh mam tu taką malutką ciekawostke odnośnie a san andreas, a może to raczej trick. A mianowicie długie jeżdżenie rowerem na przednim kole. Więc tak wsiadajcie na rowerek rozpędzdzie się przyciskając inpusowo przycisk UP gdy juz się rozpędzicie to to szybko przyciścizie przycisk opsowiadający za stanie na dylnik kole a w helikoptrzerze przycisk odpowiadający za lecenie do przodu.gdy już go szybko przyciśniecie.Przyciśnicie przycisk DOWNA potrzymajcie te dwa przyciski razem tak z sekunde, potem puście przycisk DOWN ale nie puszczajcie przycisku odpowaiedzlnego za stanie na przednim kole tylko przycieśnijcie prycisk UP i jedzcie to wszystko. Może ktoś z was już zna ten trick może nie. _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 15.07.2005 14:23 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | Przyciśnicie przycisk DOWNA | DOWNA to jest zespół xD _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 15:49 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | Przyciśnicie przycisk DOWNA |
Spadlem z krzesla _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 17:39 Temat postu: |
|
|
No widzicie że dobrze że macie takiego Daronfsu który zawsze was rozbawi Ludzie Ludzie ja tego specjanie nie robie ja poprostu już taki jestem
EDIT: Nie no ale weźcie sprubujcie tego tricku. _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 15.07.2005 18:49 Temat postu: |
|
|
Tekst o downie wymiata a Twoj trick... Sproboje, ale najpierw musze to przeczytac kilka razy, bo masz specyficzny "styl" pisania - pare literowek, skladnia, interpunkcja itp i efekt jest taki, ze za pierwszym razem nie ma szans na zrozumienie Pzdr. _________________
Ktoś, gdzieś napisał: | Fajnie się w SA nawala policjantów gumowym penisem. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 18.07.2005 10:52 Temat postu: |
|
|
pewnie wiekszosc z Was to juz widziala, ale mozeniektorzy nie zwrocili na to uwagi: zerknijcie na deske po prawej stronie CJ'a (przebieralnia w domu CJ'a). jaki jest na niej wzor? ano to przeciez widoczek z Vice City. a podobno Carl byl tylko w Liberty City. czyzby prezent od Tommiego?
screen: http://img246.imageshack.us/img246/940/deska9up.png _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 12:56 Temat postu: |
|
|
kojarzycie cmentarz w vinewood
na jego końcu jest budynek betonowymi trumnami wchodze tam i patrze a tu jedna jest otwarta i stoi przyniej fotel TV oraz pudełka po pizzy
ciekawe po zo to trupom
może vampiry też są w SA
http://img140.imageshack.us/img140/2479/ds8tb.jpg _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 18.07.2005 14:12 Temat postu: |
|
|
niezle chyba jako jedyny nadajesz sie do X Files Club [PS: kolo mnie jest duuza dyskoteka - X klub ) | co miales na mysli piszac tez? |
|
Powrót do góry |
|
|
piona16 asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 14:17 Temat postu: |
|
|
no bo wile dziwnych rzeczy już sie widziało w GTA
myżle też że ufo big foot i tym podobne rzeczy zostały umieszczone w SA
np właśnie nakręciłem filmik z ghostcarem widmo i z czymś czym może być UFO _________________ Członek grupy Archiwum X
|
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 18.07.2005 15:58 Temat postu: |
|
|
Uhh, zabawne, że na tym samym cmentarzu, w nocy pojawia się napis families 4 life? Screena nie mam, ale jak będę dziś grał jeszcze to zrobię. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 18.07.2005 16:58 Temat postu: |
|
|
No a teraz troszkę zabawy, prubowaliście pijechać na wieś i podczepiać traktor za traktor muj rekord to 11 trktorów bo jak jechałem to troszkę mną zarzuciło może urządzimy taki maludki konkurs kto szczepi najwięcej trktorów do siebie i oczywiście screen jako dowód co wy na to? _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Piekny asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 16:59 Temat postu: |
|
|
JA w to wchodze zaraz zaczynam robić pociąg |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 17:07 Temat postu: |
|
|
W filmiku SAN ANDREAS STUNTING byla taka scenka ze koncowke zazucilo i wystrzelily jak z procy.. robilem taki z holownikow pomocy drogowej ale szybko mi sie znudzilo i skonczylo sie na 4 sproboje raz jeszcze _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
|