Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ratli asshole
|
Wysłany: 16.07.2005 21:21 Temat postu: Dobry tuning? |
|
|
gdzie jest najlepszy sklep tuningowy w SA? czy można tuningować śilnik> jak tak to gdzie. dalczego nie we wszystkich autach mozna doczepic spoilery i itp |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 16.07.2005 21:34 Temat postu: |
|
|
W gigancie sfiatowym san andreas najpierw mosisz przejsc szkole jazdy samohodem,a potem zadzwoni do ciebie jeden ziomal i powie ze do kupienia jest salon samohodowy!!jak zrobisz misje dla salonu i go kupisz to wtedy mozesz tuningowac fury w garazu w san fierro kturyjest w dzielni ocean flats,tylko uwazaj zeby po drodze nie napadl cie big foot albo ufo!?!Zamiast zastanawiac sie czemu w gigancie sfiatowym sa nie mozna do aut doczepiac spojlerow poszukaj big foota,paralotni albo ufo!!Bo one istnieja przysiegam na giganta swiatowego san andreas!!
/sarkazm mode off. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 01:44 Temat postu: |
|
|
Cytat: | czy można tuningować śilnik |
a co to do jasnej ch**** jest "śilnik" BOZE DZISIEJSZA MLODZIEZ TO ANALFABECI DO TEGO De**** Komputery powinno się dostawać od lat 16 a internet od 17 z tego wynika ;/
n/c ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ratli asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 02:02 Temat postu: |
|
|
Ej ty noobie przez przypadek tak napisałem! i to nie jest jakiś rażący błąd ja np. ktury przez u itp. A ty od razu wydzierasz tą mordę. Typie nie jesteś na polu! Szybko pisze i zdarzają się literówki a ortografie znam! Może byś się nadał na polityka polskiego i wprowadził taką ustawę co do wieku... Idiota! |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 02:08 Temat postu: |
|
|
W tym momencie sam popisales sie n00bstwem. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 17.07.2005 02:10 Temat postu: |
|
|
EbonH4awk gość ma rację, przyczepiłeś się do literówki, ktora zdarza się często. Czil
(jakkolwiek kolo trochę agresywnie zadziałał ) _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 13:17 Temat postu: |
|
|
Wiesz co, mordę wydzierać via komputer to troszkę trudno jest, no ale cóż. Jeśli to potrafisz za pomocą klawiatury to gratuluję. Jesteś naprawdę genialny.
Nie będę zniżał się do twojego poziomu obrażając ciebie, czego nie uczyniłem. Moja wypowiedź była po części kierowana do ciebie, ale jakbyś nie zauważył pisałem ogólnie. Więc już przestań dzieciaczku.
A co do ustawy, to się zastanowię. Ale pewnie byłby to bardzo dobry pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 17.07.2005 19:41 Temat postu: |
|
|
ebonhawk - wez mnie nawet nie ***. chlopak popelnil jedna literowke a ty drzesz morde na niego jakby *** napisal 'seelneek'.
Cytat: | Komputery powinno się dostawać od lat 16 a internet od 17 z tego wynika ;/ | Taki jestes dorosly co? A kto blagal mnie w mailu zebym mu przeszedl misje w SA? Przeciez to jest dziecinna gra. Zreszta wlasnie sie przekonalem ze ludzie w twoim wieku (16 lat?) powinni najpierw sie z komputerem oswoic psychicznie. Bo to ze internet zapewnia anonimowosc to nie znaczy ze mozesz wymadrzac sie, udawac bojownika w obronie czystosci jezyka i traktowac innych z pogarda tylko dlatego ze maja mniej postow. W tym przypadku trzymam strone retliego. I nie widze po jego stronie zadnej winy (i gdzie sa *** moderatorzy?) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 20:06 Temat postu: |
|
|
hahahahah, to teraz mnie rozbawiłeś. To ze kogos PROSZĘ o jakas rzecz w sposób uprzejmy ma świadczyć o tym że jestem dziecinny tak To gratuluje panu To sie nazywa wychowanie. To ze internet daje mi anonimowość nie znaczy że mam być gburem A co do samej mojej wypoweidzi to moze przeczytaj napierw co napisałem wyżej, nie mówiłem tego bezpośrednio do rateigo, ale miałem na myśli tutaj wypoweidz Jara, a raczej jego "cytaty" pewnego użytkownika forum Poza tym jak czyta się takie txty po raz któryś to chyba można odnieść takie wrażenie Nie uważasz
Z komputerem nie muszę się oswajać psychicznie Chory nie jestem, a dla twojej wiadomości nie mam lat 16.
Napisz mi jeszcze w którym momencie zachowałem się pogardliwie w stosunku do niego. Jestem bardzo ciekawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 17.07.2005 20:15 Temat postu: |
|
|
sorry, robilem design
EbonH4wK (za przeproszeniem) zamknij się i dostajesz upomnienie _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 22.07.2005 16:54 Temat postu: |
|
|
A pomijając kłutnie i wracając do tematu-W tym salonie można tuningować Flash'a Jester'a Sultan'a Uranus'a tego skyliner'a i jeszcze taki jeden nie pamiętam jak sie nazywa _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 22.07.2005 17:18 Temat postu: |
|
|
poprawie ci daronfsu 12 można:jestera,flasha,sultana,elegy,stratuma i uranusa czyli ogólem 6 |
|
Powrót do góry |
|
|
|