Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
brzozi asshole
|
Wysłany: 16.07.2005 12:45 Temat postu: problem z tańcem |
|
|
mam taki mały problem z tańcem:/ nie o to chodzi ze nieumiem tańczyc:P tylko ze jak wchodze do klubu i wchodze w to czerowne kółko to zawiesza mi sie gra:/ zawsze i przez to niemoge przejść misji u OG gdzie trzeba wytańczyć sprzęt od takiej jednej pani... niepamietam jak ta misja sie nazywa ale jest to albo 1 albo 2 misja u OG... czy to moze jest błąd gry?? albo coś w tym stylu? zrobiłem juz wszystkie misje u kogo mogłem i teraz aby przejść dalej został mi tylko OG: ( i niemoge grać zajmuje sie narazie szukaniem grafitti wozeniem dziwek okradaniem domów i graniem w kasynie:/ ale zauważyłem ze w kasynie niemoge grać w Black Jacka i ten automat bo też mi sie gra zawoesza czy to też jest jakiś błąd gry?? macie jakieś lekarstwo na to?? oprócz omijania tego |
|
Powrót do góry |
|
|
Soviet asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 11:25 Temat postu: |
|
|
To raczej błąd twojej pirackiem kopii gry. Spróbuj przeinstalować, jeśli nie zadziała to daj save w stosownym temacie, to moze ktoś Ci to przejdzie. A co z tańczeniem samochodem? |
|
Powrót do góry |
|
|
brzozi asshole
|
Wysłany: 17.07.2005 16:45 Temat postu: |
|
|
taniec samochodu przeszedłem bez problemu... tzn niezacinała mi sie gra przy tym...
czy ktoś mógłby przejść mi tą jedną misje?? proooosze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|