Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hapeka all star
|
Wysłany: 15.07.2005 15:21 Temat postu: |
|
|
To pewnie jakaś strefa ciszy.. (może była już cisza nocna?) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 15:52 Temat postu: |
|
|
ej,ale nie róbcie se jaj,mówiłem że to wszystko to prawdziwe zdarzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 15.07.2005 16:52 Temat postu: |
|
|
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
Tak serio to pierwsza jest naturalna, druga... Patrz wyżej? Albo jakieś tajemnicze, dziwne coś ; p _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 17:58 Temat postu: |
|
|
Ha Ha Ha. A ja mu wierze, chłopak szuka to znajdzie, nie tak jak wy (niedowiarki ) Panowie z R* powrzucali tu dużo dziwnych żeczy do otkrycia a nie tak jak wy tylko misje i misje. Tak to prawda Fala pisze dużo rzeczy których nikt z nas nie widział nie słyszał, ale tylko on szuka i cieszy się grą.
NIEKOMĘTOWAĆ TEGO POSTA TYLKO PRZYJĄĆ GO DO WIADOMOŚCI _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 18:09 Temat postu: |
|
|
dzięki daronfsu 12,chociaż ty mi wierzysz ,dobra ide dalej szukać niezidentyfikowanych obiektów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 15.07.2005 18:20 Temat postu: |
|
|
To poszukaj ich na ziemi Np tego tunelu koło kryjówki w fort carson ; p _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 19:16 Temat postu: |
|
|
faktycznie,wygląda jak wielki wóz,twój screen?
P.S daronfsu 12: my to chyba najwięcej szukamy takich dziwnych rzeczy
P.S 2: http://www.forumfree.net/?t=3783518 tu jest temat o potworach,big foocie,ufo itp. i jest dużo screenów część fake a cześć chyba real |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 15.07.2005 19:36 Temat postu: |
|
|
Dzięki Fala no fajna stronka dużo tu fajowych screnow. Tylko szkoda że po włosku, bo prawie nic nie rozumiem , no ja też lubie szukać takich żeczy to dużo ciekwasze niż przechodznie gta 100 razy
EDIT: W pewnym sęsie uzyskałem efekt spadających gwiazd popatrzcie sami http://img313.imageshack.us/my.php?image=spadajcegwiazdysa5mo.jpg _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu...
Ostatnio zmieniony przez Daronfsu dnia 16.07.2005 09:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 16.07.2005 00:02 Temat postu: |
|
|
Daronfsu12, ty to jestes talent, po polsku nie umiesz pisac, mowic pewnie tez, nazywasz wloski angielskim i chamsko mowisz, ze polowe slow rozumiesz N/C
wielki woz to i ja widzialem; dn12, tylko misje, a Ty co pozytecznego robisz? w kodzie gry posiedz, cfaniaczku; powiem Wam tyle, nie szukajcie a znajdziecie... pojawienie sie czegos tak wyjatkowego jest uwarunkowane, tym, ze w 3h:23min:49s, staniesz w okreslonym miejscu to w 100h:45min:12s, pojawi Ci sie BF na Badlands, to tylko przyklad, i jestem pewien, ze jesli cos takiego dziwnego instnieje, to jest uwarukowane czyms w podobie... myslicie, ze tylko Wy go szukacie? zastanowcie sie, najbardziej sprzedawalna gra... i Ty akurat znajdziesz go, widzicie to co chcecie widziec, jakbys cie sie nie interesowali, to byscie nic w tym nie widzieli...
a co do:
Cytat: | http://img332.imageshack.us/img332/7236/beztytuudsfdfs4mz.jpg | baaardzo dziwne, jedyne w co wierze, b. to cos jest blisko..., wszystko wszyscy widza, tylko nakrecic filmika to nie ma komu, bo zawsze jest jakies ale... |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 16.07.2005 08:58 Temat postu: |
|
|
abstractman Tyle tylko ci pomiem że nie ja chamsko pisze i tylko ty jesteś największym CHAMEM FUCK BITCH A co do tego twojego włoskiego nie odrużniłem języka bo wydawało mi się że to angielski. Szukasz dziury w niczym zajmij się sobą. I nie zaczynaj ROZWALAĆ Archiwum X. Nie Chcesz to nie szukaj my szukamy.Fuck Ashole źle to napisałem nie wiem bo nie lece do słownika, a nawet jeżeli napisałem źle to nie twoja sprawa _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 16.07.2005 09:20 Temat postu: |
|
|
ej,ej spoko chłopaki to nie forum od kłótni |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 16.07.2005 10:00 Temat postu: |
|
|
No dobra ja usune swój post. Ale tylko wtedy gdy abstractman też usunie swojego posta. _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 16.07.2005 10:07 Temat postu: |
|
|
AndreasCJ napisał: | nie pisać tematów dotyczących jakiś zjawisk wystarczy się dołączyć do grupy AXSA i tam pisać fala was przyjmie |
Ten temat był założony przed AX.... Więc problemu nie widzę. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luki man asshole
|
Wysłany: 18.07.2005 11:52 Temat postu: |
|
|
te swiatelka na niebie w san fierro to sa miejsca gdzie trzeba zrobic zdjecia a nie zadne spadajace gwiazdy spojrzcie na to przez obiektyw aparatu i zrobcie zdjecie to zobaczycie |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
|
Powrót do góry |
|
|
|