Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dj_link Godfather
|
Wysłany: 14.07.2005 12:35 Temat postu: Dziewczyna się na mnie obraziła? |
|
|
Hy, śmiesznie to brzmi, nie? Ale przejdźmy do rzeczy: grając na save przed ostania misja, chciałem iść do Michelle , podchodze pod jej warsztaj o tej porze co powinna byc (ok. 2 w nocy, a ona powinna byc od 0:00 do 12:00). przyszłem o innej porze - tez jej nie ma... prubowalem 4 razy o różnych porach dnia, a jej nigdy nie było! identyczny problem mam z Barbara. aha, jesli to cos pomorze to z Michelle mam 4% znajomości, a z Barbarą ok.30%. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 14.07.2005 12:38 Temat postu: |
|
|
też tak miałem,ale przyszedłem dwa dni później i już była w domu normalnie,a jeśli to nie zadziała zobacz na jakiejś stronce jak trzeba być gruby,umieśniony,itp. dla danej dziewczyny i dostosuj sie do wskazówek |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 14.07.2005 13:18 Temat postu: |
|
|
ale właśnie o to chodzi, ze ja czytalem o wymaganiach dziewczyn i sie do nich dostosowalem a ich dalej nie ma. przychodze takze po kilku dniach w grze i i tak ich nie ma w domu... _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 14.07.2005 17:24 Temat postu: |
|
|
Hmm.. podjeżdżasz wozem, czy wychodzisz z niego? Jak jest się w wozie czasem markera nie widać.. w każdym razie u mnie A wymagania dziewczyn nie mają nic do rzeczy - powinna wybiec normalnie, ale powiedzieć, że jej nie odpowiadasz _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 14.07.2005 22:30 Temat postu: |
|
|
Metzen wiem że w wozie czasami markera nie widac, bo już raz przeszedlem SA na 100%, a teraz zaczynałem wszystko jeszcze raz zeby dokładniej poznać fabułe gry i za pierwszym razem wszystko było ok, a teraz masz babo placek aha, Barbara juz normalnie wychodzi, tylko ze jak ona chce jechac na potancowke, to puki dojade do klubu w SF to juz jest niezadowolona. lepiej wiec pojechac do klubu LV? _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 14.07.2005 22:41 Temat postu: |
|
|
Raczej za wolno jeździsz? Ja nie miałem problemu z dowiezieniem jej do gaydar używając sancheza lub freewaya. _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
|