Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
K@mil asshole
|
Wysłany: 04.07.2005 16:05 Temat postu: Problem z siłownią |
|
|
Po odbiciu willi Madd Dogga zapisałem gre i odtąd niemoge ćwiczyć na siłowni. Da się coś z tym zrobić |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 04.07.2005 16:09 Temat postu: |
|
|
Na każdej siłowni czy tylko u Madd Dogga? A może to jest spowodowane zamieszkami i dlatego siłownie są zamknięte - a więc czy zaczęły już się zamieszki w LS?
Aha i nazywaj jakoś porządnie tematy - zmieniam |
|
Powrót do góry |
|
|
K@mil asshole
|
Wysłany: 04.07.2005 16:19 Temat postu: |
|
|
Ukończyłem tą misje z kasynek caligula i mam dopiero pierwsza misje obok willi madd dogga. jak wchodze do siłowni i chce poćwiczyć to podchodze na przykład do sztanki naciskam żeby ćwiczył i pisze mi że niemoge dzisiaj ćwiczyć i żebym przyszedł jutro. mam tak na wszystkich siłowniach |
|
Powrót do góry |
|
|
Piekny asshole
|
Wysłany: 04.07.2005 16:49 Temat postu: |
|
|
Cytat: | pisze mi że niemoge dzisiaj ćwiczyć i żebym przyszedł jutro |
Bo wykorzystałeś "dzienny limit przypakowania" poprostu odczekaj jeden dzień (w grze) i będzie można znów pakować. |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 04.07.2005 16:54 Temat postu: |
|
|
otóż... nie możesz czwiczc ile chcesz jednego dnia. jest limit. tak jak w życiu nie chcą żebyś miał zakwasy _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
K@mil asshole
|
Wysłany: 04.07.2005 16:55 Temat postu: |
|
|
To jest co innego bo czekalem nawet dluzej niz jeden dzien i dalej wyskakuje mi ten sam tekst |
|
Powrót do góry |
|
|
barr asshole
|
Wysłany: 13.07.2005 21:38 Temat postu: |
|
|
Ja mam ten sam problem
Skonczylem juz gre i chcialem isc do ,a tu sie nie da . W kazdej jak che pocwiczyc to pisze, ze wyczerpalem limit na dzisiaj. Diwne jest ze za kazdym razem (w kazdej silowni, kazdego dnia ) tak pisze chociaz danego dnia nic nie cwiczylem. Moge sobie przychodzic codziennie na solownie ale i tak nei pocwicze nic To musi byc jakis bug w grze bp rzadnych modow jeszcze nie istalowalem.
---------- E D I T ----------
Tu znalazem rozwizanie tego problemu
http://www.forum.gtareview.com/viewtopic.php?t=1589 |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 14.07.2005 10:17 Temat postu: |
|
|
wszystko ładnie, pięknie, ale jest jakiś inny sposób niż instalacja tego patcha? bo jak np. grałbym na PS2 i nie mógł chodzić do siłowni po misji dla Madd Dogg'a? _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 14.07.2005 10:56 Temat postu: |
|
|
dj_link napisał: | wszystko ładnie, pięknie, ale jest jakiś inny sposób niż instalacja tego patcha? bo jak np. grałbym na PS2 i nie mógł chodzić do siłowni po misji dla Madd Dogg'a? | To masz problem :-> _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 14.07.2005 12:29 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | To masz problem : |
ale jak przed chwilą grałem to jak jestem w siłowni SF to moge normalnie pakować, w LV nie sprawdzałem dzisiaj, a LS tez nie moge... aha, patrzylem na save przed ostatnia misja! _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
|