Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 20:00 Temat postu: [sa]Proszę o pomoc |
|
|
Jeśli jest jakaś osoba która byłaby tak uprzejma i przeszłaby mi misję New Model Army byłbym bardzo wdzięczny. Proszę o podanie maila, save'a prześlę na podany adres. Miałbym rózwnież prośbę aby save'a z ukończoną już misją zapisać w 4. slocie. Proszę sięwpisywać na listę
Z góry wlk tnx. |
|
Powrót do góry |
|
|
dj-elninho asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 20:46 Temat postu: |
|
|
jesli chcesz to moge Ci przejsc łatwa misja jest trzeba tylko rozwalac samochody i motory i wrocic do bazy.. ja ją przeszedlem za pierwszym razem
Ale ja mam znowu problem taki ze nie moge przejsc misji Monster bo czasu mi brak |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 12.07.2005 21:49 Temat postu: |
|
|
ja mam tę misję, tylko że już skończyłem całą fabułę. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 22:27 Temat postu: |
|
|
dj-elninho napisał: | jesli chcesz to moge Ci przejsc łatwa misja jest trzeba tylko rozwalac samochody i motory i wrocic do bazy.. ja ją przeszedlem za pierwszym razem
Ale ja mam znowu problem taki ze nie moge przejsc misji Monster bo czasu mi brak |
Ale cośCi sie pomyliło. Chodzi mi o tę ostania misję u Zeo. Latasz takim helikopterkiem i musisz usuwac z drgoi beczki, czołgi itp itd. O tę misję mi chodzi. To jak, kto się tego podejmie Jeśli ktoś zgłosi taką chęć niech pisze w poście swojego maila. |
|
Powrót do góry |
|
|
dj-elninho asshole
|
Wysłany: 13.07.2005 10:43 Temat postu: |
|
|
EbonH4wK napisał: | dj-elninho napisał: | jesli chcesz to moge Ci przejsc łatwa misja jest trzeba tylko rozwalac samochody i motory i wrocic do bazy.. ja ją przeszedlem za pierwszym razem
Ale cośCi sie pomyliło. Chodzi mi o tę ostania misję u Zeo. Latasz takim helikopterkiem i musisz usuwac z drgoi beczki, czołgi itp itd. O tę misję mi chodzi. To jak, kto się tego podejmie Jeśli ktoś zgłosi taką chęć niech pisze w poście swojego maila. |
wiem tez o ktora ci chodzilo artix_18@o2.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|