Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BiG L asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 18:48 Temat postu: |
|
|
Ja mialem takiego buga ze w ostatniej misji zabilem goscia ktory chowal sie za kolumna a on zamiast pasc wyskoczyl zza kolumny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Piekny asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 19:41 Temat postu: |
|
|
A teraz krótki poradnik jak zrobić takiego0 "fake`a":
1#-przejdź główną fabułe gry zdobywając tym samym max respekt.
2#-zdobywaj terytoria w LS.
3#- po paru chwilach Respekt będzie się dalej nabijał pomimo tego że pasek sie skończył. |
|
Powrót do góry |
|
|
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 00:11 Temat postu: |
|
|
ja mialem ostatni fajny bug podczas misji mike'a w kturej gonisz z cesarem na motoze jakac cysterne no wiecie on ma do niej wskoczyc. no wiec jade jusz przy samych drzwiach cysterny cesar jusz ustawil sie do skoku i w tym momencie udezam przez przypadek w taksuwke jadacom przedemna spadam z motru wstaje poatrze a cesar wisi w powietrzu w pozycji do skoku. na niczym nie stoji poprostu lewituje _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 13:37 Temat postu: |
|
|
JA mam fajny bug, strzelcie sobie z wyrzutni rakiet do ryb w wodzie a pojawią się one ponad wodą i zaczną latać w powietrzu _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 11.07.2005 16:00 Temat postu: |
|
|
Remington o tym jest chyba nawet na GTG =/ |
|
Powrót do góry |
|
|
tweety.knight asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 20:33 Temat postu: |
|
|
Często mam takiego ,buga jak wychodze z chaty i szybko przekrece w np. w lewo CJ i tak jest droga to niektróre samochody kręcą bączki.(nie jestem pewien ale ktoś już o tym pisał więc nie czepiajcie sie). Według mnie jest nawet zabawne!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 20:37 Temat postu: |
|
|
Damn,one zawracaja,a nie kreca baczki... _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
tweety.knight asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 20:43 Temat postu: |
|
|
nie no serio niektóre to pełna 360 krecą a inne zawracaja! to sie zgadza. zreszta to też jest bezsensu |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 12.07.2005 01:02 Temat postu: |
|
|
Kiedyś miałem wkurzajacy bug.. Po zaznaczeniu stroju do zmiany znikało menu, a CJ nie mógł wyjsć z szafy...
Poza tym za bug można uznać fakt, że zniknęły mi wszystkie piłki z boisk do kosza? Czy tak jest zawszE? XD _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 12.07.2005 12:25 Temat postu: |
|
|
(: Metzen napisał: | zniknęły mi wszystkie piłki z boisk do kosza? | Szczerze powiedziawszy to ja chyba tylko na 3 boiskach znalazłem piłkę.. :/... widzę że masz ładną jazdę ze swoim GTA
Ja miałem takiego 'buga', ale nie w grze, tylko z grą. Często mi się zacinała, ale tak że nagle staje, obraz się pieprzy, ale słychać że gra dalej 'idzie'. Rozwiązanie? Płyta do pudełka, używam NoCD. I crack nie tylko ten problem rozwiązał! _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 12.07.2005 18:54 Temat postu: |
|
|
Taa.. Ale zapewniam, że nie od cioci z Ameryki to gta.... Bug z szafą był tylko raz, wystarczyło ponownie save'a wczytać. Gorzej z innymi drobnymi bugami typu:
-po skoku ze spadochronem, czasem spadochron zostaje na plecach i nie mogę zmienić broni.. XD
-raz skoczyłem ze spadochronem tak, że spadałem powoli, ale nie mogłem kierować lotem. Jak dotarłem do ziemi (jak to fajnie brzmi...) CJ zginął.
-wzniosłem się shamalem na maksymalną wysokosć, nad LS. Wyskoczyłem z samolotu i spadałem (bez otwartego spadochronu) bliżej ziemi, miasto zaczęło migać, fps spadł do 3 i ostatecznie gra wyrzuciła bład... _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
|