Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marcin asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 17:43 Temat postu: ostatnia misja |
|
|
kto może zrobić mi ostatnią misję w grze podaj maila a wyśle seyva |
|
Powrót do góry |
|
|
BiG L asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 18:01 Temat postu: |
|
|
To nie chcesz wiedziec jak zakonczy sie gra!?
Powiedz co ci sprawia problem to ci pomoge! |
|
Powrót do góry |
|
|
Rick90 asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 18:18 Temat postu: |
|
|
Jeśli sam jej nie przejdziesz nie będziesz wiedział jak się zakończy gta! Radzę ci cały czas próbować lub powiedzieć co sprawia ci problem |
|
Powrót do góry |
|
|
BiG L asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 18:53 Temat postu: |
|
|
Moge ci opisac jak to przejsc! Na samym poczatku musisz ukrasc woz swatu. Najlepiej zalatwic antyterrorystow z dystansu. Kiedy ich zabijesz ukradnij samochod. Rozjedz dwoch gangsterow pilnujacych drzwi. Potem urzywajac samochodu swatu rozwal sciane. Przejedz wrogow w holu i wejdz do drzwi. Na kazdym pietrze jest takjabky portiernia w ktorej stoi gosciu a obok niego lezy pancerz. zazwyczaj obok goscia w okienku sa drzwi. Radze nie wchodzi do sal tylko strzelac w drzwi (najlepiej m4) ktore sie otworza. W ten sposob zabij swoich wrogow. Jest to latwy sposob na wyeliminowanie nie ukratych wrogow. Czesc wrogow ruszy ku tobie lecz nie musisz sie nimi martwic gdyz masz nad nimi przewage gdyz jak zobaczysz jak otwieraja sie drzwi celujesz na wysokosc glowy. pod koniec kazdego etapu wroc sie po pancerz. Takim sposobem przejdz wszystkie poziomy. Na ostatnim pietrze zobaczysz filmik. Potem musisz zabic Big Smoke'a wal w niego ile popadnie. A vagosow eliminuj kiedy Smoke sie gdzies schowa. nie jest to trudne. Trudniejszy etap misji to powrot z budynku. Mi sie zdawalo ze niektorych plomieni nie mozna ugfasic wiec przez nie przebieglem. Nastepnie znowu zobaczysz filmik i musisz jechac za Policjantem. Po chwili Sweet zacznie tracic sily i bedziesz musial podjechac za samochod strazy pozarnej tak zeby twoj brat upadl na maske twojego auta. Teraz zamieniasz sie rola z swoim bratem i to on bedzie prowadzil auto a ty bedziesz musial strzelac do Goniacych cie Vagosow i Policjantow. Nie jest to trudne. (Szczegolnie, ze bylo juz kilka misji tego typu.) Policjanta bedziesz gonil az do mostu obok twojego domu. BRAWO UKONCZYLES OSTATNIA MISJE W GRZE! |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin1333 asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 18:55 Temat postu: |
|
|
ooo człowieku...! przechodzić caaaałe gta ..żeby ktoś ci przeszedł ostatnią misje ....nie no strary pisz z czym masz problem Damy rade ....przecież ostatnia misja to ukoronowanie całej pracy, potu, bluzgów, połamanych klawiatur, kłutni z rodzicami itp przez te wszystkie misje _________________ GTA SA RULEZ!! MANHUNT RULEZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 11.07.2005 19:35 Temat postu: |
|
|
marcin1333 napisał: | kłutni z rodzicami | Twoi pewnie byli wkurzeni że grasz a SA zamiast uczyć się ortografii.. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 20:16 Temat postu: |
|
|
niemogę złapać sweeta jak spada z drabiny |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 11.07.2005 20:34 Temat postu: |
|
|
bo musisz podjechać pod niego. a jeśli nie umiesz podjechać, to wyłącz gta i idź pograć w sapera. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin1333 asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 21:36 Temat postu: |
|
|
Te "hapeka" nie bądź taki "hap" do przodu, bo po pierwsze primo na bank nie raz sie pomyliłeś w pisaniu na jakiś forach , a po drugie primo jak nie chcesz pomagać innym po kiego wała jesteś na tym forum bez sensu... Forum jest od tego żeby zgłaszać pytania i problemy a jak ktoś może to pomaga,(pewnie nie raz błagałeś na forum aby ktoś ci pomógł....) widze jednak że lepiej by było jakbyś sam wziął się za sapera (takiego na żywo )
Marcin jedynie co moge ci napisać to że musisz podjechać pod nogi Sweet'a na tyle żeby mógł ci wskoczyć na maskę fury , gdy tylko znajdziesz się na tyle blisko to Sweet sam wsoczy ci na blachę ... , popróbuj kilka razy bo naprawde warto dokończyć tą grę do samego końca PZDR _________________ GTA SA RULEZ!! MANHUNT RULEZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 11.07.2005 22:10 Temat postu: |
|
|
przyznam, ze ja sam mialem problemy z podjechaniem tak, zeby on wpadl na maske, bo po prostu nie zdazylem nawet podjechac (zanim podjechalem to on juz spadl). rada na to? staraj sie ciegle jechac jak najblizej tego wozu strazackiego to nie bedziesz mial tego problemu... a tak ogolnie misja nie najtrudniejsza, tylko zeczywiscie troche ciezko zlapac Sweeta na koniec...
marcin1333 napisał: | widze jednak że lepiej by było jakbyś sam wziął się za sapera (takiego na żywo ) |
śmiej się śmiej, ale na ostatniej imprezie, na jakiej pracowałem (impreza sobota-niedziela - dni Piecek, takie miasteczko na Mazurach koło Mrągowa; pracowałem jako akustyk (dorabiam jako akustyk w Miejskim Domu Kultury Sportu i Rekreacji (Zodiak) w moim mieście, tj.w Mrągowie)), to w nocy z soboty na niedziele ktoś (jak się potem okazałko, w nocy odkopał w lesie niewypał - bombę) położył bombę obok jednego wejścia. znlazła to ochrona imprezy i potem przez całą noc grupy strażaków pełniły warty przy niej, a rano przyjechali saperzy i ją rozbroili i wzieli ze sobą... (historia autentyczna, sam widzialem i co widzialem to zaświadczam) PS.na tej imprezie było m.in.transporter gąsiennicowy Amfibia, Ułaz (czy jak to się tam pisze) i jeszcze jakaś tam ciężarówka wojskowa. można było jeździć za odpowiednią opłatą. za Amfibie 15 zł za osobę (minimum 5 osób; Amfibia pali ok.150 l na 100 km!), a tą ciężarówką i jeepem po 10 zł (ciężarówka pali 50 l na 100 km). a tak wogóle pozatym to w niedziele przyjechał wysięgnik (ok. 40 m) z bungie i sobie ino skoczyłem za odpowiednią opłatą (50 zł, ale że byłem z obługi imprezy to zniżka 25% . zarąbiście było... więc sam nie będź taki hop
P.S.sorry za potężny offtopic ale nie mogłem się powstrzymać _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx
Ostatnio zmieniony przez dj_link dnia 12.07.2005 18:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin1333 asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 23:53 Temat postu: |
|
|
Marcin mam nadzieje że przeszedłeś już tą ostatnią misję PZDR _________________ GTA SA RULEZ!! MANHUNT RULEZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 12.07.2005 06:58 Temat postu: Re: ostatnia misja |
|
|
marcin napisał: | kto może zrobić mi ostatnią misję w grze podaj maila a wyśle seyva |
On napisal wyraznie, zeby ktos mu przeszedl i nie podniecajcie sie, ze nie bedzie znal fabuly, trudno, chce save'a to jego sprawa
hapeka napisał: | bo musisz podjechać pod niego. a jeśli nie umiesz podjechać, to wyłącz gta i idź pograć w sapera. | saper to gra logiczna, a nie zrecznosciowka, wiec sobie nie poradzi w Ekspercie w dobrym czasie kiedys lubilem grac ^^ jeszcze na WIN98
marcin1333 napisał: | ....przecież ostatnia misja to ukoronowanie całej pracy, potu, bluzgów, połamanych klawiatur, kłutni z rodzicami itp przez te wszystkie misje |
1. nie poce sie przygraniu w PC i nie bluzgam przy grach/grze, bo nie przezywam tego emocjonalnie, to tylko gra i wielu z Was czesto o tym zapomina
2. nie lamie klawiatur, ta na ktorej obecnie pisze, pisze juz od lutego '02
3a. znam umiar i nie gram w to non-stop, ostatnio kiedy sejwowalem to 28 czerwca
3b. ucze sie ortografii
PS: ale wczesnie, kiedy ja ostatnio o tej wstalem ^^
PS2 [nie Playstation2 ]: fajna historyjka |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 12.07.2005 10:13 Temat postu: |
|
|
Cytat: | On napisal wyraznie, zeby ktos mu przeszedl i nie podniecajcie sie, ze nie bedzie znal fabuly, trudno, chce save'a to jego sprawa
|
A może poprostu tego nie przemyślał tak do końca?
Cytat: | 1. nie poce sie przygraniu w PC i nie bluzgam przy grach/grze, bo nie przezywam tego emocjonalnie, to tylko gra i wielu z Was czesto o tym zapomina
|
Raczej nie wydaje mi się, żeby marcin1333 pisał tak do końca serio.. jakkolwiek realnie by to nie brzmiało _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 12.07.2005 14:51 Temat postu: |
|
|
marcin jesli jeszcze nie przeszedles End of the line wyslij mi save'a
przechodzilem ta misje gdy dzwoni dzwonek do drzwi patrze kumple ide na dwor
wrocilem a moj tatuś robi formata prawie mu wpierdolilem wiec prosze wyslij mi save'a <prosi_na_kolanach> |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin1333 asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 14:57 Temat postu: |
|
|
Sam zainteresowany - "marcin", który napisał temat nic nie odzywał się jak z jego problemem?? Więc uważam że należy temat ZAMKNĄĆ! pozdrawiam _________________ GTA SA RULEZ!! MANHUNT RULEZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 12.07.2005 18:40 Temat postu: |
|
|
marcin daj znac jak tam Twój problem, bo nie wiem czy zamykac temat czy ci jeszcze ktos ma w czyms pomoc _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
|