Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grusio asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 00:22 Temat postu: BMX |
|
|
witam.
czy wiadomo Komuś o trikach na BMX?? nie chodzi mi o jazde na tylnim i przednim kole. słyszałem gdzieś że można robić triki. mi sie raz nawet udało prze przypadek. i nie potrafilem tego powtórzyć. jesli komus wiadomo jak je robic. Prosiłbym o pomoc. Pozdro
GRusio |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 00:51 Temat postu: |
|
|
num0 na klawiaturze mozesz podskoczyc w gore. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
grusio asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 00:53 Temat postu: |
|
|
wiem, ale chodzi mi o triki specjalne. takie na rampie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 09:35 Temat postu: |
|
|
no nie wiem... ja robilem wyskok i ladowanie na jednym kole, czasem jeszcze udalo mi sie z niego przeskoczyc na drugie... ale tricki specjalne? nie słyszałem _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
grusio asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 09:38 Temat postu: |
|
|
bo kiedys widziałem film podczas którego koleś wykonywał różne triki na BMX. np. przekręcenie kierownicy o 360 stopni |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 10.07.2005 09:57 Temat postu: |
|
|
grusio napisał: | bo kiedys widziałem film podczas którego koleś wykonywał różne triki na BMX. np. przekręcenie kierownicy o 360 stopni |
Nie ma chyba czegoś takiego :/... może oglądałeś film np. Matta Hoffmana ? _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Rick90 asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 12:09 Temat postu: |
|
|
z kieronicą raczej nie ale możesz sam prubować takie triki jak: skokwylądowanie na przednim kole i jeszcze obrót o 180 stopni. A jak ci to nie weystarcza jedź rowerem na szczyt góry Chilliad i tam jest flaga amerykańska a obok niej jakaś tablica. Rozpędź się dobrze i skorzystaj z tej tablicy ( posłuży ci jako hopka) lecąc w dół próbuj wykonać salta w tył lub w przód i wylądować bez utraty zdrowia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|