Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Soviet asshole
|
Wysłany: 09.07.2005 12:17 Temat postu: [Misja][SA]Freefal |
|
|
Nie chcę od razu dawać save do przejścia bo mi głupio . Proszę więc o wskazówkę. Lecę sobie w stronę odrzutowca, doganiam go, wszystko pięknie, podziwiam widoki. Pojawia się informacja, ze mam przelecieć przez pierścień, będać "behind". W tym problem - w jaki sposób mam go dogonić po zawróceniu? |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 09.07.2005 13:30 Temat postu: |
|
|
jak leciesz na przeciwko niego i go widzisz to już zawaracaj. wtedy go dokonisz jak wcześnie zawrucisz. _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
sanshinron asshole
|
Wysłany: 09.07.2005 14:32 Temat postu: |
|
|
Do mnie duzo osob wysyla save'y, bo mnie ta misja wychodzi 10/10. Zrob tak: jak wystartujesz to lec na trojkat, osiagnij odpowiednia wysokosc, a potem skrec LEKKO w bok (Q)- zeby nie leciec wprost na samolot tylko z boku troszke, wtedy lepiej wyjdzie zwrot. Jak tylko zobaczysz samolot to rob zwrot(D i trzymaj W) o 180 stopni. Ustabilizuj kurs i pusc W, niech samolot zabojcow przeleci POD toba. Jak tylko go zabaczysz przyspiesz (W) i spokojnie wlecisz w kolko. reszta to bulka z maslem, rozwalasz zaloge i ladujesz w LV. Powodzenia! _________________ To be a man you have to beat a man...
http://www2.TheCrims.com/?rid=145972 |
|
Powrót do góry |
|
|
Soviet asshole
|
Wysłany: 09.07.2005 15:41 Temat postu: |
|
|
Zrobiłem dokładnie jak kazałeś i wyszło pięknie, za pierwszym podejściem. Wielkie dzięki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|