Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 11:38 Temat postu: |
|
|
a ile znacie wejsc w zaswiaty ja slyszelem o 3 miejscach przejscia
_________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 11:42 Temat postu: |
|
|
Ganton Gym,sposob z teleportem do LC. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 07.07.2005 11:42 Temat postu: |
|
|
abstractman napisał: | to jest bug? wezcie sie zastanowcie, Wy muslicie, ze programisci sa uposledzeni? 0_o, jakby tego nie bylo, to od razu od wypadku samochodowego byscie gineli
REALISTYCZNOSC NISZCZY GRYWALNOSC |
ja juz wole zgniąc, niz skakac z wierzowca 20 pienter z moterem i czuc sie jakbym gral w jakies niedopracowane ..., bo co jak co, ale tworcy GTA staraja sie, zeby kolejne czesci gry byla jak najbardziej realistyczne. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 15:22 Temat postu: |
|
|
Nie przesadzaj z tą realistycznoscia uwazam ze takie zeczy to nic innego jak ciekawe smaczki w grze ktore poprostu umilaja razgrywke nobo przeciesz fajnie nieraz zrobic przez przypadek wielki blad jusz myslisz ze zginiesz i musisz jechac misje od poczatku a tu cie gra zaskoczy przezylec _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
r0AChhc asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 15:28 Temat postu: |
|
|
Piekny jak tys to zrobil z tym nitrem?? _________________ YEAH 100% gry i wszystkie low ridery w garazach )))) |
|
Powrót do góry |
|
|
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 15:32 Temat postu: |
|
|
Mam pytanko gdzie w San Andreas jest ta strefa 69. po ostatni ktos mi o tym powiedzial a ja niewiem o co chodzi _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 07.07.2005 15:45 Temat postu: |
|
|
na mapce dołączonej do gry, na m/w środku wyspy, gdzie lezy LV pisze "no fly zone" - to właśnie jest strefa 69 _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 08.07.2005 12:19 Temat postu: |
|
|
Z tym nitrem do motoru piekny wsiadł na motor i wpisał kod:rocketman to wygląda tak jak na obazku.
Jak znaleśc się w liberty city za pomocą ganton Gym?
Co się dzieje gdy wlecimy w strefe 69
POPIERAM RELISTYCZNOŚĆ W GTA _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 08.07.2005 13:19 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: |
Co się dzieje gdy wlecimy w strefe 69 |
namierzają nas i strzelają za pomocną działek ziemia-powietrze (samonaprowadzajace) i dostajemy na konto kilka ładnych gwiazdek... _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 08.07.2005 16:45 Temat postu: |
|
|
a ja nie popieram realistyczności bo głupio(według mnie) by się grało _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 09.07.2005 08:39 Temat postu: |
|
|
Hmm... jednym się podoba jednym nie ciekawe co sądzi na ten temat R* ja wole relistyczność ale trochę s-f nie zaszkodzi _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 11.07.2005 19:43 Temat postu: |
|
|
Witam, szkoda, ze na tym forum nie mozna pisac bez rejestracji bo i tak nie mam czasu na fora No ale do rzeczy Oto kilka ciekawostek (a raczej smaczkow umieszczonych w grze przez R*) wraz ze screenami:
1. Billboard niedaleko domu CJ'a, zniszczony przez naszych bohaterów heheh... numer 1 z serii "skojarzenia"
2.Biuro podrozy UNI-TEL gdzie można "znależć" (sadzac po informacji przed wejsciem) oferty ViceCity Air - taki malutki smaczek
3.A TO sam nie wiem jak nazwac... Najpierw myslalem, ze to jakis blad gry, ale pozniej widzialem kod (ktorego nie wyprobowalem, jak innych zreszta) na "pomaranczowe niebo o 21:00". Zdjecie zrobione po ktorejs misji u Cataliny (u podnoza mt. Chillad chyba) o niewiadomej porze
4.Plakacik gdzies w San Fierro. Komentarz zbedny
5.Jeszcze jeden plakacik Ostatni z serii "skojarzenia" reklama platkow... Cok o pops ^^ A to haslo reklamowe mnie rozbraja.
6.Szyba sklepu na stacji benzynowej w Angel Pine Nalepka na szybie - aluzja do gry Max Payne oczywiscie (btw, pane = szyba)
Na razie to chyba wszystko, co znalazlem. Jakby cos jeszcze wpadlo w moje lapki, to zamieszcze tutaj Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 11.07.2005 20:38 Temat postu: |
|
|
Vhampir napisał: | 3.A TO sam nie wiem jak nazwac... Najpierw myslalem, ze to jakis blad gry, ale pozniej widzialem kod (ktorego nie wyprobowalem, jak innych zreszta) na "pomaranczowe niebo o 21:00". Zdjecie zrobione po ktorejs misji u Cataliny (u podnoza mt. Chillad chyba) o niewiadomej porze | No trochę się narobiłeś/pisałeś z tymi bugami..
A to pomarańczowe niebo to u mnie jest zawsze o późnym zachodzie słońca podczas deszczu. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 12.07.2005 10:18 Temat postu: |
|
|
U mnie tak samo. A jak polece hydrą wyżej to mam je fioletowe. _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 12.07.2005 12:14 Temat postu: |
|
|
bim napisał: | A jak polece hydrą wyżej to mam je fioletowe. | Bo już się tam kosmos zaczyna xD _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 12.07.2005 12:24 Temat postu: |
|
|
A szkoda że nie ma czegoś takiego że wchodzisz do rakiety i jest filmik że lecisz na kśiężyc. Po końcu filmiku mozna chodzić po księżycu. I skakać na 10metrów . _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 12.07.2005 13:09 Temat postu: |
|
|
bim napisał: | A szkoda że nie ma czegoś takiego że wchodzisz do rakiety i jest filmik że lecisz na kśiężyc. Po końcu filmiku mozna chodzić po księżycu. I skakać na 10metrów . | Tak tak, bim. Księżyc.
PS. Co brałeś? Widzę że musiał być dobry towar, żeby takiego kopa dawał. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 17:14 Temat postu: |
|
|
Hmm moze kolo GTA X, gora XII . W nastepnej czesci bedzie dostepnych kilka stanow, potem caly kontynent, w kolejnych nasza planeta... a pozniej zaczna dodawac coraz to wieksze czesci wszechswiata bueheh
No, a cel mojego posta... Gdzies na jakims forum gta wyczytalem o ghost cars (te rozwalone samochody [np. w Back o Beyond], ktore stoja czesto w lasach, a po wprowadzeniu do p&s ich wyglad sie nie zmienia ). I ktos napisal tam cos w rodzaju "wsiadzcie do takiego, odczekajcie 12 minut i zobaczcie co sie stanie". Osobiscie sprawdzilem (12 godzin w grze) i nic sie nie stalo Ciekawi mnie czy te wozy maja jakies inne wlasciwosci ? Do czegos sie przydaja albo cos
P.S. Odnosnie tego czerwonego (bo pomaranczowym u mnie to trudno nazwac ) nieba - niby tez mam to przy zachodzie slonca (pora wieczorowa) i przy deszczu... ale ta czerwien rozciaga sie wokol mnie... znaczy po calym horyzoncie, a podczas zachodu slonca cale niebo nie przybiera takich odcieni A poza tym dziwnie to wyglada... jak... jak smog no ale w kazdym razie ciekawie i raczej nie wyglada mi (choc moze tak byc) to na skutek zachodu raczej jak na oznake hmm.. konca swiata heh
Ostatnio zmieniony przez Vhampir dnia 12.07.2005 22:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 17:30 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | bim napisał: | A szkoda że nie ma czegoś takiego że wchodzisz do rakiety i jest filmik że lecisz na kśiężyc. Po końcu filmiku mozna chodzić po księżycu. I skakać na 10metrów . | Tak tak, bim. Księżyc.
PS. Co brałeś? Widzę że musiał być dobry towar, żeby takiego kopa dawał. |
Pewnie to byl crack.W SA jest duuuzo cracku,wiec pewnie chlopak sie wzorowal. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
Vhampir asshole
|
Wysłany: 12.07.2005 20:00 Temat postu: |
|
|
hapeka napisał: | No trochę się narobiłeś/pisałeś z tymi bugami.. |
To nie bugi to tylko ciekawostki/"smaczki"
Jeszcze jeden - Oryginalna nazwa firmy - reklama w okolicach Santa Maria Beach (a wlasnie - "Beach" )
Jak ja lubie takie smaczki... heh, az milo znajdowac takie rzeczy.
Jeszcze cos: mala ciekawostka, byc mozne wszyscy (?) o tym wiedza, a moze nie, ja nie wiedzialem Wlaczylem gta load game (loading) i wyszedlem z pokoju, gdy po chwili wrocilem nie zauwazylem CJ'a. Okazalo sie, ze gdy chwile nie kierujemy nim, HUD znika a kamera wodzi za ludzmi (szczegolnie dziewczynami, ah te zoomy, lol ) i samochodami (np policyjnymi). takie male "cos" Jesli wszyscy o tym wiedzieli to sorry
EDIT: jeszcze cos, co mnie spotkalo podczas gry, okazuje sie, ze policjanci tez czasem bawia sie w "Grand Theft Auto". Doslownie. Pstryknalem 3 zdjecia tej rozwijajacej sie sytuacji i chyba mi sie nudzilo bo dopisalem tekst i powstal minikomiks... lol |
|
Powrót do góry |
|
|
|