Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 08.07.2005 11:53 Temat postu: Mini-Gun |
|
|
Gdzie mogę znaleść Mini-Guna. Szukałem wszędzie na marne .Widziłem go tylko w tej misji Bleck Project i nigdzie indziej _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 13:16 Temat postu: |
|
|
mapa broni
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/grand_theft_auto_sa_weapon.png
najlepiej idz do domu torena jak masz skonczona fabułę _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
Wrath of Angels asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 09:04 Temat postu: |
|
|
jakoś niedziala ta mapa broni jak powiedział Daronfsu 12 jakoś tez niemoge znaleść tej najlepszej broni mini-gun a szkoda by niej niebylo tak w vivce city sie sztrzelalo |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 09:37 Temat postu: |
|
|
a bo to jak zwykle z tymi linkami.... skopiuj adres do przeglondarki i sie polączy, tu sa fajne mapy http://www.gamefaqs.com/features/recognition/50326.html _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
tweety.knight asshole
|
Wysłany: 10.07.2005 21:04 Temat postu: Mini gun RE: |
|
|
Witam!!
Jezeli masz dostępne wszystkie miasta, to mini-gun czeka na ciebie na moscie kolejowym San Fierro-Las venturas. (od strony san fierro) |
|
Powrót do góry |
|
|
|