Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mroweq asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 20:12 Temat postu: problem z Hydra |
|
|
ja nei wiem wszedzie pisza ze ten odzutowiec jest wypas i jest najszybszym srodkiem transportu w grze ( bo pojadem tego nazwac nei moza:P )
tymczasem ten odrzutowiec jest wolniejszy od helikopterow ..
albo ja nie potrafie tej maszynki obsluzyc albo to jest bag w grze .. jak sie tym lata panowie
pomijajac kontrole: QE strzalki kierunkowe namierzanie i strzelanie
jak do cholery zmienic polozenie tych pieprzonych dysz ? plz hlp bo chce se polatac
btw i czy wogole gdzie kolwiek sa panenki bez cenzury bo gdzie narazi epolazlem to jest cenzurka . |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 20:26 Temat postu: |
|
|
tez mialem z tym problem by zmienić kąt usawienia dysz musisz przytrzymać NUM 8 (domyślnie w ustawieniach) i dysze ustawia sie poziomo a na pion to NUM 2
Panienki bez cenzury niestety nie ma. sciagnij sobie Hot Coffee mod v2.1 http://www.gtanetwork.it/zone/pafiledb.php?action=category&id=40 poszukaj w dziale mody i pamietaj zrob backup i wlacz nowa gre powodzenia _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
mroweq asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 21:08 Temat postu: |
|
|
oooo ja pierdole jaaaaaaaakie latanie : ha normlanie wejsce z RA 2 se zrobilem co z tego ze do mnie strzelali lol uuuuuu meeeeega samolocik kazdemu polecam przechodzcie gre bo warto a jak ktos nie cierpliwy to niech se koda wlaczy mowie wam niesamowita zabawa (szkoda tylko ze tylko 2 Cie gonia )
mowiem wam regularny TOP GUN wlaczcie se jeszcze CINEMATIC CAMERA to wogole jest fajna zabawa jak na filmach meeeeeeeega sprawa |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 21:34 Temat postu: |
|
|
tak bitwy powietrzne sa bardzo ekscytujące jak dobrze go opanujesz to na spokojnie bedziesz zestrzeliwal wrogie mysliwce uwielbiam takiemu siasc na ogonie podczas skretu, puscic 4 rakiety i leciec do samej ziemi za spadajacym wrakiem albo scigać sie z nimi miedzy wieżowcami w LS i zestrzeliwac je tam... fajna zabawa
Temat do zamknięcia _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 06.07.2005 21:51 Temat postu: |
|
|
taa, zamykamy! |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 07.07.2005 11:27 Temat postu: |
|
|
ekhm... otworzę na chwilę, bo jeszcze ja mam jedno pytanie co do Hydry: Hydrą, można strzelać albo rakietami samonaprowadzajacymi, albo czyms jeszcze... no i właśnie: to "coś jeszcze" - co to jest i jak się tym posługiwać? (chodzi mi o to takie światełko jakby co jest pod samolotem, jak sie z tego strzeli) _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 07.07.2005 11:34 Temat postu: |
|
|
Jest chyba jakaś bąba a zrzuca sie ja (chyba) num0 _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 07.07.2005 11:37 Temat postu: |
|
|
tak ostatnio myślałem: a może jest to zasłona cieplna (no wiedzie, jak leci za wami samonaprowadzajacy to w takie cos walnie a nie w nas)? _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 12:45 Temat postu: |
|
|
to jest flara, jest ona pomocna gdy mamy na ogonie samonaprowadzające rakiety innych myśliwcow/naziemnych systemow obrony przeciwlotniczej. puszczasz taką flarę i rakieta skreca na nią i eksploduje _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 14:01 Temat postu: |
|
|
Jest to flara,sluzaca do mylenia pociskow ziemia-powietrze i powietrze-powietrze typu heatseeking(poszukujace ciepla).Flara wystrzelona emituje sygnal cieplny,i w wielu przypadkach "myli" rakiete. _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
marcin1333 asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 14:53 Temat postu: |
|
|
no to z flarami , wszystko wyjaśnione , chciałbym tylko dodać że zauważyłem że Hydra duużo szybciel lata w poziomie gdy schowa się podwozie (koła) - naciskamy klawiasz z numerem 2 (ale NIE na klawiaturze numerycznej) , pewnie każdy to wie ale tak tylko wtrąciłem _________________ GTA SA RULEZ!! MANHUNT RULEZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 07.07.2005 15:25 Temat postu: |
|
|
ok. thx. wlasnie tak myslalem ze jest to zaslona cieplna. topic closed, and thx for all _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 07.07.2005 18:47 Temat postu: |
|
|
Sory ale teraz ja mam pytanie. Jak mam włączyć to AUTOCELOWANIE rackiet? który klawisz trzeba wdusić? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kuraczek90 asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 19:45 Temat postu: |
|
|
Musisz wcisnac standardowo spację , samolot wtedy namierza cel i gdy kółko zrobi się czerwone to odpalaj rakiety i wtedy BOOMMMMMMMMM |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 08.07.2005 08:36 Temat postu: |
|
|
Aha dzięki... A mógłbyś jeszcze powiedzieć jak nazywa się ta opcja. bo ja mam wszystko zmienione zeby mi się wygodniej grało... A o tym ze kółko musi się zmienić na czerwone to wiem... bo mam już tą BAZOOKE... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kuraczek90 asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 08:44 Temat postu: |
|
|
Spoko później sprawdze.Zapewne jest to coś w stylu auto-dative przynajmiej ja tak bym powiedział,a angielski to moj pierszy język co prawda tylko do 6 roku życia ale zawsze coś .Może już to wiecie ale ja zauważyłem to wczoraj latając sobie po mieście hydrą. Chodzi mi o to że hydrą można latać "do góry kołami " nie jest to zbyt trudne a w walce przeciwnik (inna hydra) przynajmiej u mnie nie wiedział jak sobie poradzić |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 08.07.2005 10:54 Temat postu: |
|
|
O tym to już dawno wiedziałem... a tą opcje znalazłem już... wszystko mi działa... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mroweq asshole
|
Wysłany: 08.07.2005 11:59 Temat postu: |
|
|
ha ja tylko czekam na patcha ktory aktywuje MULTIPLAYER w grze .. i bede mial niesamowite zabawe goniac sie polanie hydra w san adreas aaaa jakby ktos mial juz doste do moda MULTI to mi niech da znac |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 08.07.2005 13:17 Temat postu: |
|
|
off topic closed - mode on
topic closed - mode on
power - off _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |