Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bim sucka
|
Wysłany: 07.07.2005 11:44 Temat postu: Termowizor i noktowizor |
|
|
Gdzie mozna kupić noktowizor i termowizor szukam ale nie mogę znaleść. Gry nie przeszłem(narazie) całej. Chce je zobaczyć na 100% zapisie. _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 07.07.2005 11:48 Temat postu: |
|
|
jak sie nie mysle, to mozesz ten szprzet znalesc w sklepie Zero
Noktowizor otrzymamy go w ostatniej misji, poza tym możemy je wziąć z domu Mad Dogga.
Termowizor dostaniemy go przy jednej z misji w bazie (Black Project w Arena 69). Poza nią dostępna w sklepie u Zero oraz przy The Big Ear, niedaleko Sandkinga. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 07.07.2005 12:41 Temat postu: |
|
|
Mam sklep zero(skończyłem w nim misje) a nie ma noktowizora. _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 12:48 Temat postu: |
|
|
no właśnie u mnie termowizor w sklepie Zero to tylko raz się pojawił jak go zabrałem tak teraz go tam wogule nie ma i chyba tylko jest w willi Mad Doga...bo w bazie 61 jest sam noktowizor na wiezyczce _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
sanshinron asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 12:49 Temat postu: |
|
|
W sklepie Zero sa gogle termowizyjne(albo byly). Pisze BYLY, bo termowizyjne gogle sa TYLKO w 4 miejscach w grze i sie nie respawnuja, to znaczy jak raz je wezmiesz to pozniej ich juz tak nie zobaczysz ( _________________ To be a man you have to beat a man...
http://www2.TheCrims.com/?rid=145972 |
|
Powrót do góry |
|
|
|