Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BiG L asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 18:40 Temat postu: PIMP |
|
|
1. Przeszedlem misje alfonsa i mi wyskoczyla wiadomosc ze teraz zamiast placic dziwce ona placi mi. O co w tym chodzi? Bo jak zazabieram babke do samochodu to kasa mi sie nie podwysza. A jak z niego wyjde to babka gdzies odchodzi.
2. Mam w garderobie stroj alfonsa. Dostaje sie go za ukonczenie misji alfonsa czy od dziewczyny (kiedys wyskoczyla mi wiadomosc ze dostalem od dziewczyny przezent i jest w garderobie). Bo moj kolega chce miec tak sam a ja nie wiem skad on sie tam wzial. |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 18:45 Temat postu: |
|
|
1. bierzesz dziwke do samochodu i ona daje Ci kase
2. To jest prezent od Denice za 100% jej znajomości _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
sanshinron asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 22:02 Temat postu: |
|
|
Musisz nie tylko wziac ja do samochodu, ale potem zawiezc w ustronne miejsce, wtedy zmienia sie kamera, a samochod sie trzesie. gdy miejsce jest dobre pojawia sie info this is a suitable place. wtedy kasa ci bedzie leciala, ale to sa grosze, nie oplaca sie ( _________________ To be a man you have to beat a man...
http://www2.TheCrims.com/?rid=145972 |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 07.07.2005 08:41 Temat postu: |
|
|
hehe lepiej juz w tym barze ze striptizem wskoczyć tam gdzie tańczy ta babeczka a ci goscie beda ci rzucac po 20$ _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 07.07.2005 12:13 Temat postu: |
|
|
temat wyczerpany :/ Zamykam |
|
Powrót do góry |
|
|
|