Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xenonlbt asshole
|
Wysłany: 05.07.2005 01:37 Temat postu: Problem. |
|
|
Jestem w misji z robieniem zdjec a dokladnie piaty obiekt ( Foster Valley: Biurowiec zakladow chemicznych ) jak ktos moze niech mi przesle screna na maila z kad dokladnie mam pstryknac zdjecie lub niech poprostu napisze bo ja biegam dookola tego obiektu i za cholere nie moge namiezyc ikonki foto. Z gory dzieki. |
|
Powrót do góry |
|
|
kuraczek90 asshole
|
Wysłany: 05.07.2005 09:18 Temat postu: |
|
|
Z mojego doświadczenia wynika że znaczek aparatu jest zazwyczaj na szczycie wierzowca ale w tym wypadku znajduje się on chyba nad jadna z zardzewniałych beczek niedaleko ogrodzenia.
Jeżeli możesz wyśli mi tą mapkę na kuraczek90@interia.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 05.07.2005 09:44 Temat postu: |
|
|
Na _Z jest cały poradnik o tych fotkach, wszystko dokładnie opisane + zdjęcia... poczytaj sobie, mi pomogł _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
xenonlbt asshole
|
Wysłany: 05.07.2005 12:27 Temat postu: |
|
|
Remington ja wlasnie z poradnika mam mape tych foto ale nie moge pstryknac tego zdjecia i wlasnie dlategi pisze na tym forum mam juz 49 brakuje mi tego ostatniego a tobie kuraczek90 podeslalem mape na maila zaznaczylem tam na niej o jaki obiekt mi chodzi jak ci sie uda pstryknac to zdjecie napisz do mnie na gg 8949373 to sie zgadamy i z gory dzieki, a co do innych to widze ze nie kumaja o co mi tak naprawde chodzi :d _________________ Bog stoi zawsze po stronie silniejszych batalionow. |
|
Powrót do góry |
|
|
kuraczek90 asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 13:07 Temat postu: |
|
|
Xenonlbt wysłałem ci mail ze screen na którym jest pokazane gdzie znajduje sie ta ikonka.Ja mam problem z odnalezieniem innej oznaczonej w poradniku numerem 10.Znajduje sie ona w dokach. |
|
Powrót do góry |
|
|
xenonlbt asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 17:36 Temat postu: |
|
|
Dzieki za pomoc wszystko ladnie i pieknie pokazales ale ja ciagle nie moge tego namiezyc moze mam jakis blad w gze nie mam pojecia jeszcze pokombinuje a co do twojego problemu to wszysto wyslalem ci na poczte powinno pomuc _________________ Bog stoi zawsze po stronie silniejszych batalionow. |
|
Powrót do góry |
|
|
|