Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 12:15 Temat postu: Błagam was |
|
|
Nieumiem przejsc 3 misji w szkulce latania blagam was pomuzcie mi. Zrubmy tak ja wam przesle seiva przed nia a wy mi przejdziacie i wyslecie mi seiva po niej . przykro mi z tego powodu ze sie poddaje ale 2 dni prubuje i nic najlepiej mi przeslijcie spowrotem po przejsciu calej szkulki:) No i jeszcze fajnie by bylo gdyby ktos mi napisal gdzie sa seivy z gry zebym myg go tu zamiescic no i jak go tu zamiescic. Z gory błagalnie dziekuje _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 06.07.2005 12:27 Temat postu: |
|
|
Jest temat do wżucania save'ów ali nic z tego nie wychodzi(djlink nic z tego nie wyszło). Ja narazie nie mam czasu zrobic ci ta misje a wogóle tam jeszcze nie doszłem. _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
Rarytas asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 13:04 Temat postu: |
|
|
Przecież to takie łatwe :/. Przeszedłem całą za 2 razem.... jedynie co może sprawiać problem, to 3 "temat" czyli Air Strip czy coś tam, gdzie trzeba przelecieć przez obręcze...
a tak off topic...
Ile trzeba mieć max czasu na przelecenie tych 6 (?) obręczy? |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 13:14 Temat postu: |
|
|
skoro nie mozesz przejść 3 zadania to widze jak sobie poradzisz z 4 Save z gry mozna znaleźć w Moje dokumenty>>San Andreas User Files najlepiej umiescic pliki na tym serwerze http://www.rapidshare.de/ i dac do niego link _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
*ZIELERZ* asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 13:24 Temat postu: |
|
|
Dobra umiescilem tego seiva na tym linku co muwiles teraz mam nadzieje ze ktos go sciagnie i mi pooze najlepiej w przejsciu calej szkulki latania.Dzieki
Poprawiam tego posta
udalo mi sie jusz przejsc trzecie zadanie na braz ale teraz niemoge przejsc 4 bo nieumiem 2 raz zrobic tego co udalo mi sie w 3 Heehee _________________ Heehee |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
|
Powrót do góry |
|
|
|