Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 21:29 Temat postu: New Model Army |
|
|
Qrde, ludzie nie rozumiem systemu sterowania tym helikopterem idzie sie zaj*** W VC wszystko miałem ustawione że aż się chciało latać a tutaj WAŁ Może ktoś napisać jakie przyciski jak skonfigurować abym mógł sobie latać w łatwy i przystępny sposób Pamiętam że w VC miałem takie ustawienie że kierowałem na spokojnie klawiszami u j h k , analogicznie jak tzw. WSADE'm. Bardzo byłbym wdzięczny za okazaną pomoc
BTW ile mniej więcej zostało wam paliwa w misji Supply Lines Każdy pisze że ta misja taka trudna i wogóle, a mi zostało trochę dużo zapasu.... Piszcie |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 01.07.2005 21:47 Temat postu: |
|
|
Supply Lines jest trudna? ROTFL chyba mowicie o PS2, na PC prosciutka, za pierwszym razem, 1/3 paliwa pozostala
aaaa... co do New Model Army, to robilem tak:
najpierw rozwalilem pierwszy czlog, potem podstawilem most, Zero przejechal zatrzymal sie przy beczkach przenioslem je itd...
nie rob tak, ze najpierw czolgi rozwalasz, potem beczki przestaiwasz, a nastepnie mosty ukladasz [ale rymy ], bo w ten sposob to ta misje w 9minut bym nie ukonczyl, a w sposob w ktory Ci opisalem to mialem 2minuty rezerwy
Ostatnio zmieniony przez abstractman dnia 01.07.2005 21:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 01.07.2005 21:50 Temat postu: |
|
|
Supply Lines to banał |
|
Powrót do góry |
|
|
matimm asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 23:45 Temat postu: |
|
|
lewo-q prawo-e dół-l góra-i w-do przodu ppm-podnieść/upóścić
tez sie toche z ta misja męczyłem _________________ I'm bonafide hustler
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luki man asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 10:00 Temat postu: |
|
|
ja po prostu najpierw rozwalilem czolgi a potem zajelem sie beczkami i mostami i zostala mi 1 minuta |
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 02.07.2005 12:10 Temat postu: |
|
|
chybqa mnie nie zrpouzmieliście : Cytat: | Może ktoś napisać jakie przyciski jak skonfigurować abym mógł sobie latać w łatwy i przystępny sposóbQuestion |
Co do Supply Lines, poczytajcie sobie solucje np w tym serwisie. Albo na orange grove. Tam ta misja ma 10/10 ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 04.07.2005 12:06 Temat postu: |
|
|
New Model Army zajmij się najpier czołgami (zrzuć na nie bomy), potem poukładaj bomby, potem zajmij się ustawianiem dwóch mostów na rzekach i na koniec lec nad samochodzikiem i jak napodka jakas beczke to ja przeniesc gdzies na pobocze. ja tak wczoraj robilem i zostalo mi jest 1:30 (tak wogole to zrobilem ta misja za drugim podejsciem)
Supply Lines za trzecim podejsciem na PS2 zrobilem ta misje i nie zostalo mi doslownie nic paliwa (wyladowalem i pasek doszedl do konca, ale misje mi zaliczoly)
BTW.kiedy bedzie moze kupic noktowizor w sklepie Zero, bo ja na prawde juz nie pamietam tego jak ostatnio przechodzilem... _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
|