Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 01.07.2005 07:00 Temat postu: Tekstury. |
|
|
Nie wiem dlaczego w SA mam takich dziwnych przezroczystych ludzi... Jak na dołączonym screenie. Może ktoś wie gdzie da się to zmienić, REINSTALACJA NIE POMOGŁA. Mam wszystkie detale na full... i gram bez kodów. Błagam pomóżcie bo nawet na cut-scenkach tak jest, postacie sie zmieniają wedle ustawienia kamery, ale nigdy nie widać całych...
|
|
Filu asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 08:22 Temat postu: |
|
|
w ogóle widać ze masz ustawione w opcjach widescreen na on czyli masz wydłużone postacje i w ogóle wyłącz to moze bedzie lepiej _________________ GTA 3 - 100% ukończenia, czas nie znam
GTA Vice City - 100% ukończenia, czas ok 24godz
GTA San Andreas - 100% ukończenia, czas 42:09godz
(wszystko na PC)
GTA and Streetball 4Ever |
|
Powrót do góry |
|
|
Aragorn asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 09:07 Temat postu: Ja też... |
|
|
Ja tez tak miałem ale jak zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony głównej producenta to już nie było znikających ludzi.
Po prostu zainstaluj najnowsze sterowniki swojej karty _________________ Stronka moja niedopracowana bo pracuje nad niš
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grzechu asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 09:53 Temat postu: |
|
|
ja tez tak mam choć chyba mam najnowsze sterowniki :/ bleee troche mnie to juz wkurza ale sie da grac , _________________ Lubie GTA jak wszyscy ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 01.07.2005 10:17 Temat postu: |
|
|
DZieki wszystkim za pomoc, ale dużo ona nie przyniosła, mam nanjnowsze sterowniki, widescreen'a też wyłączałem, wszystkie opcje mam poprzestawiane, próbowałem już wszystkie w trakcie gry, na domiar złego jeszcze teraz gra zaczeła mi kompa restartować,... i to w różnych miejscach gry.... ja to mam pecha... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
myszsa01 asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 10:36 Temat postu: |
|
|
nie instalowales czasem ostatnio nowego sprzętu itp. ? Mi tez sie restartowal czasami komp podczas gry i nie wiedzialem o co chodzi. Okazalo sie ze mam jedną kość pamięci zrąbaną, odpiołem i teraz śmiga. Sprobuj moze wszystko podopinac bo to tez moze byc przyczyną, jakies zwarcia itd. wiesz o co chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Equilibrium asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 11:06 Temat postu: |
|
|
Wywala Ci BSOD'a ale masz ustawione na automatyczny restart także nie zobaczysz ci powoduje błąd... Możesz to zmienić poprzez Mój Komputer Właściwości Zaawansowane Uruchamianie i odzyskiwanie i w opcjach Awari systemu odznacz "Automatycznie uruchom ponownie" i uruchom kompa ponownie dla zapisania zmian. Teraz zamiast resa wyskoczy ci niebieski ekran z opisem błędu bądź sterownika urządzenia.
P.S.
Ja miałem resa kompa nawet w Winie, ale podniosłem taktowanie pamięci RAM i już wszystko gra. _________________ Iron Maiden
In Flames
Iced Earth
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 01.07.2005 13:30 Temat postu: |
|
|
Dzieki wszystkim za słowa otuchy,
Kompa nie miałem modernizowanego, znaczy miałem ale jakoś na końcu tamtego roku, komp śmiga jak burza, udźwignie nawet najbardziej wymagającą gre.
A co do tej zmiany to sprawdze, jak wyświetli mi się bład to wam powiem,
Jeszcze raz dzięki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 01.07.2005 19:09 Temat postu: |
|
|
zainstaluj starsze sterowniki do karty graficznej nie zawsze nowszy znaczy lepsze ja mialem tak samo z fifa 2005 na geforce mx440 na nowych sterach tekstur nie bylo na starych sterach wszystko git |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 03.07.2005 14:32 Temat postu: |
|
|
Mam Windows Xp i nadal mam ten problem, że gra mi kompa restartuje, jak zrobiłem tak zeby ten niebieski ekran się pojawił to pokazał się błąd 0x000000D1 a z tym BSOD to o co chodzi... błagam o pomoc... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 03.07.2005 14:42 Temat postu: |
|
|
mialem to samo z 98, polowa gier mi nie chodzila, ale nigdy duzo nie gralem, wiec mi to znacznej roznicy nie robilo, postanowilem zmienic system na WinXP i takich bajek juz nie mialem |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 03.07.2005 21:20 Temat postu: |
|
|
No ale ja mam Xp'eta prosze o pomoc. A moze mi ktoś powiedziec co zrobić z tym BSOD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|