Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yugi Mouto asshole
|
Wysłany: 28.06.2005 16:28 Temat postu: [sa] "Mike Toreno" HELP! |
|
|
Czy móglby ktoś podać gdzie znajduje się ciężarówka w jakich miejscach może być bo ona chyba jest za każdym razem w innym miejscu. Nie mogę przejść tej misji proszę o pomoc
PS jak zamieścić adres internetowy do mojego save'a? |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 28.06.2005 16:40 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Ostatni człowiek, któremu pstryknąłeś fotkę, Mike Toreno został porwany! Na dodatek jego bateria w komórce jest na wyczerpaniu, więc musisz go szybko znaleźć. Masz na to 5 i pół minuty. Najpierw wraz z T-Bonem podjedź na teren budowy. Niestety, nie ma go tam. Kolejny cel do doki w Easter Basin... również nic! Trzecie miejsce w jakie musisz się udać to lotnisko. Tak, jest tutaj! Od tego momentu pojawi się pasek „Signal”. Będzie się on powiększał, bądź zmniejszał w zależności od tego jak blisko będziecie Mike’a. Pamiętaj, że pojazd, w którym jest więziony porusza się. Kiedy go już znajdziesz, jedź za wozem wroga. Po paru chwilach zatrzyma się, a ludzie, którzy z niego wysiądą zaczną do Ciebie strzelać. Rozwal ich wszystkich po czym uwolnij więźnia. Teraz rozwal furgonetkę, w której był przetrzymywany, a następnie opuścić lotnisko. Z trzema gwiazdkami na koncie udaj się do najbliższego P’n’S. Na koniec odwieź wszystkich do posiadłości Jizzy’ego. |
1.Jedź na teran budowy w San Fierro (przy Twoim garażu, masz ikonke na mapce)
2.Potem jedź do doków (ikonka na mapce)
3.Jedź na lotnisko (także ikonka na mapce) i tam samochód będzie jeździł przy pasu startowym (tym po lewej stronie). |
|
Powrót do góry |
|
|
WACEK asshole
|
Wysłany: 28.06.2005 18:00 Temat postu: |
|
|
dj_link napisał: | 3.Jedź na lotnisko (także ikonka na mapce) i tam samochód będzie jeździł przy pasu startowym (tym po lewej stronie). |
a g***o prawda bo zawsze jezdzi w innej czesco lotniska, przynajmniej ja tak mialem... |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 28.06.2005 18:14 Temat postu: |
|
|
zalezy jak szybko dojedziesz na to lotnisko |
|
Powrót do góry |
|
|
mistrz asshole
|
Wysłany: 28.06.2005 20:50 Temat postu: |
|
|
Ja szybko dotarłem na to lotnisko nawet oni stali a nie jechali ale jak mnie zobaczyli odjechali. |
|
Powrót do góry |
|
|
Yugi Mouto asshole
|
Wysłany: 28.06.2005 21:23 Temat postu: |
|
|
Dzięki, przeszedłem |
|
Powrót do góry |